Titlul acestui articol ilustreaza o fantasmagorie. Nu exista o pozitie perfecta pentru toti. Cu toate acestea, exista o pozitie care, teoretic, este minunata atat pentru barbat cat si pentru femeie. Din imagine se poate ghici cu usurinta care este aceasta.

Doggy style - povestea din spatele numelui

Evident numele provine de la pozitia copulatorie a caninelor. Partea interesanta este ca, in timpul sexului, caninele petrec cel mai mult timp in pozitia aceea enervanta de "unire", fapt foarte rar intalnit la animale. Asa ca englezii care au denumit-o astfel au cam incurcat borcanele sau animalele. Romanii au fost observatori mai fini si au denumit-o pozitia caprei. La italieni pozitia se numeste pecorina, micuta oaie.

Avantaje sau argumentare in favoarea ideei ca este una dintre cele mai bune pozitii

Pentru tine:

Partea cea mai frumoasa a acestei pozitii este vederea panoramica. In al doilea rand, mainile si... picioarele sunt libere. Un alt avantaj este penetrarea profunda care este placuta pentru amandoi (de cele mai multe ori).

Animalismul inerent acestei pozitii va poate stimula imaginatia (cea mai importanta zona erogena). Ideea de a face ceva naughty poate fi atat un avantaj cat si un dezavantaj. Al doilea caz se intalneste cand partenerii sunt ceva mai inhibati.

Inainte de orgasmul tau, partenera isi poate strecura mainile la spate pentru a iti masa regiunea perineului (portiunea dintre anus si testicule). Astfel vei avea parte de un orgasm exploziv.

Pentru ea:

Aceasta pozitie este perfecta pentru stimularea punctului G, intrucat partea inferioara a penisului freaca partea anterioara a vaginului. Nici fornixul si nici colul uterin nu ies in pierdere. Penetrarea este profunda, motiv pentru care actiunea din partea superioara a vaginului poate adauga un strop de placere. In plus, ea este libera sa isi plimbe mainile pe zonele tale erogene sau sa se autostimuleze. Un vibrator ar face minuni in aceasta pozitie pentru clitoris evident.

Mai, mult, tu ii poti masa clitorisul sau sanii pentru a ii dubla/ tripla placerea. Ea isi poate misca soldurile pentru a obtine placere maxima. Singura problema este ca atunci cand ambii parteneri sunt activi, este mai dificil de gasit ritmul. Dar pana la urma, practica e mult prea placuta pentru a ne impiedica de un astfel de dezavantaj.

Citeste si:
Antrenamentul corector: 4 exercitii utile
Antrenamentul corector: 4...

Pozitia sexuala perfectaDezavantaje

Lipsa contactului vizual

Aceasta pozitie este ceva mai impersonala. Persoanele mai romantice sau care isi doresc o intimitate mai mare nu se vor simti confortabil astfel. Exista si o solutie! O oglinda pozitionata strategic in fata voastra va poate ajuta sa stabiliti contactul vizual, iar vederea desfasurarii actului sexual poate fi exxxtrem de stimulanta. Din pacate, se poate ca oglinda sa ii distraga atentia partenerei. Eu personal, daca am o oglinda in apropiere, nu o pot rata. Poate sunt eu ceva mai narcisista, totusi...

Animalism

Pentru cei care nu suporta ideea de sex si prefera sa faca dragoste, pozitia poate parea ceva mai animalica (de fapt asa si este). Femeia este subordonata si se poate simti folosita.

Trupul ei

Chestia asta o sa sune ciudat... Marea majoritate a femeilor nu este multumita de modul cum arata. Ideea de a lasa burtica sa zbantuie sau de a ii oferi partenerului o privire atenta la funduletul nu tocmai mic si atins de celulita poate inhiba o femeie. Unde mai pui ca sanii se cam tuguiaza, se lungesc, aratand ca in scupltura aceea cu lupoaica genereoasa. V-am avertizat ca o sa sune aiurea...

Citeste si:
Bicicleta stationara: Mic ghid de alegere si utilizare
Bicicleta stationara: Mic...

Marimea, bat-o vina

Iata ca uneori marimea conteaza... Daca esti mai dotat decat majoritatea, aceasta pozitie nu va fi pe placul partenerei tale datorita durerilor ce pot fi resimtite in urma penetrarii profunde.
Mai mult, daca ritmul si intensitatea penetrarii sunt prea mari, apare din nou problema durerii. In cazul in care nu este masochista, va face grimase. Este recomandabil ca intensitatea penetrarii sa fie marita gradual.

Alunecarea

Actul copulatiei poate fi on/off, datorita micilor intreruperi tehnice. Aceasta pozitie permite alunecarea foarte usoara a penisului, intrerupand frumusete de act sexual.

Sa condimentam!

In cazul pozitiei "pe la spate" (ce ingrozitor suna!), exista 3 combinatii: barbatul este partenerul activ, ambii parteneri sunt activi, femeia este partenerul activ. Cea de-a treia varianta poate incinge spiritele. Ea detine controlul, putandu-se misca in voie. Tu vei fi un atent examinator al miscarilor du-te vino pe care le face trupul ei. Contraziceti-ma daca nu v-ar placea sa observati "disperarea" si nerabdarea partenerei de a imbratisa penisul!

Citeste si:
Pozitiile marelui "O"
Pozitiile marelui "O"

E cumva cu fundul in sus? Broscuta este una dintre pozitiile doggy style hibrid. Principalul avantaj este acela ca tu poti controla mai usor intensitatea si tipul penetrarii. Mai mult, este mai usor de ajuns la zonele erogene.

Pentru o stimulare cat mai placuta a punctului G, soldurile tale ar trebui sa fie pozitionate ceva mai sus decat ale ei. Unghiul de penetrare este perfect astfel.

Daca ea isi tine coapsele apropiate, vaginul va deveni mai stramt, iar senzatiile sunt minunate pentru amandoi.

E cazul sa ii faci o perchezitie corporala? Peretele va fi folosit drept decor, iar ea isi va departa mainile si picioarele pentru a te primi inauntru. Si marginea patului poate fi folosita in caz ca va imaginati ca a fost prinsa in urma depasirii vitezei si trebuie sa se intinda pe capota masinii. Aceasta pozitie este minunata atunci cand optati pentru un mic role play. Exista si conotatii negative ale pozitiei, ea fiind una dintre preferatele sado-masochistilor. E imposibil sa nu faci astfel de conexiuni in minte atunci cand o incerci. Acesta poate fi un avantaj sau un dezavantaj in functie de ceea ce va stimuleaza.

Citeste si:
Pozitia misionarului reloaded
Pozitia misionarului reloaded

Daca va place in picioare, ii poti sugera partenerei sa se aplece cat mai mult. Din pacate nu va rezista prea mult in aceasta pozitie sau daca va sta mai mult de cateva minute astfel risca sa ameteasca. In schimb, daca alegeti aceasta pozitie inainte de finalul partidei, ea va resimti diverse combinatii de senzatii, care ii vor mari placerea din timpul orgasmului.

Daca vrei sa dureze mai mult incearca lingurita pe la spate. E interesanta, dar poate sa va ia mult prea mult pana cand veti ajunge la orgasm. Stimularea directa anala si cea clitoridiana sunt inexistente, penetrarea nu este foarte puternica, iar ritmul este cam lent.

Si sexul poate fi amuzant. Am citit pe undeva o recomandare ceva mai ciudata. Personal, nu as incerca asa ceva, dar cine stie, poate unora le place sa se amuze in timpul unui lucru atat de "serios". Spunea acolo ca femeia ar trebui sa se aseze in patru labute si sa o ia la goana prin incapere in timp ce partenerul o penetreaza. Mie personal mi se pare stupid si tragic pentru stimulare. Mai bine am spune bancuri sau ne-am gadila.

Nu poti descoperi pozitia perfecta decat daca experimentezi. Totul este o chestiune de gust pana la urma, asa ca nu va pot ura decat spor la treaba!

Este evident ca nu am epuizat subiectul legat de aceasta pozitie, asa ca eventualele completari, recomandari sau sugestii sunt mai multe decat binevenite.

Un articol de Alexandra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.