De ce toata lumea stramba din nas cand aude de o partida "rapida" de sex? Ce este atat de rau in a folosi intr-un s(ex)cop nobil cateva minute libere pe care de obicei le pierzi cu cine-stie ce prostii?

De ce toata lumea stramba din nas cand aude de o partida "rapida" de sex? Ce-i rau in a folosi intr-un s(ex)cop nobil cateva minute libere pe care de obicei le pierzi cu cine-stie ce prostii?

Iata care este sfatul meu: ai o pauza de pranz? Jumatate de ora libera in cursul diminetii? Sau trebuie sa faci un drum si poti pretinde ca ai ramas prins in trafic ceva mai mult? Atunci foloseste-le! Da o fuga pana acasa, sau la casa unui prieten care sta mai aproape. Este util sa iti anunti si iubita! Faceti dragoste ca nebunii, fara prea multe discutii despre paine, casa, caine si mai stiu eu ce vorbiti in mod normal.

La fel de util este sa nu pierdeti prea multa vreme nici dupa aceea. V-ati pupat, v-ati recapatat rasuflarea si fuga-fuguta inapoi la munca.

Diferenta se va simti! Vei avea mai mult spor si mai multa energie. In plus, traficul se va fluidiza si vei ajunge mai repede unde ai nevoie. Prin urmare, jumatatea de ora pe care ai fi pierdut-o injurand si bombanind pe cel din fata ta, ai petrecut-o incarcandu-ti bateriile pentru intreaga zi!

Ducand pana la extrem aceasta idee, cred ca fiecare angajat ar trebui sa aiba o pauza de masa si una de sex in cursul zilei. Fiindca dupa aceea toata lumea e fericita si lucreaza mai repede si cu mai mult spor.

Fugi... la sex!Nota: Sa nu uit sa-i spun si sefului meu sa tina seama de sfaturile din acest articol...

Parerea ei...

Dupa cum ati observat, acest articol reprezinta parerea unei persoane de sex feminin (that would be me...) in ideea de a ajuta publicul de sex masculin (that would be you...) sa inteleaga mai bine ce se petrece in mintea unei femei. Prin urmare, iata ce credem noi despre sexul "pe fuga": Ne place!

Nu inteleg de unde a luat nastere acesta legenda conform careia noua, femeilor, nu ne prieste o partida rapida de sex. Este adevarat, nu vrem sa fim tot timpul grabite, de cele mai multe ori ne place sa ne bucuram de un preludiu luuung si variat, dar asta nu inseamna ca atunci cand suntem in graba, preferam sa nu facem deloc! Cu atat mai mult cu cat perspectiva unei "pauze de sex" in timpul zilei este cel putin "apetisanta".

Citeste si:
10 secrete pe care fata cuminte le poate invata de la o parasuta
10 secrete pe care fata...

Este romantic, este incitant, este revigorant si sanatos. Cu riscul de a ma repeta, va asigur ca nici macar o femeie nu va da inapoi de la o asemenea propunere cu atat mai mult daca va crede ca gestul tau este spontan, ca pur si simplu o doresti in acel moment atat de mult incat nu te poti concentra la ceea ce ai de facut. Spune-i ca "trebuie sa faci dragoste cu ea! Acum!".

Nu ceda in fata ezitarilor de genul "sunt ocupata", "te simti bine? ai patit ceva?" etc. Vrea! Iti spun sigur ca va alerga spre cuibusorul vostru de nebunii.

Si daca tot a venit vorba de spontaneitate, ma tem ca de acest atribut va veti bucura numai o singura data. Insa nici rutina nu suna rau in aceasta privinta! Eu ma gandesc serios ca acesta idee ar trebui transformata intr-o obisnuinta. Ar fi o lumea mai buna pentru toti...

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.