Initial m-am gandit sa scriu despre adevarurile din pat, dar nu aveam suficient material pentru a realiza un articol, asa ca a trebuit sa ma multumesc cu un articol ce se preteaza la doua trei continuari pe putin… minciunile "nevinovate" de sub asternuturi.

Una din doua femei si-ar minti partenerul daca ar ramane insarcinata cu un alt barbat. Daca femeile doresc sa isi pacaleasca partenerul atunci cand vine vorba despre o chestiune atat de importanta, atunci de ce nu le-ar fi usor sa minta si atunci cand vine vorba de lucruri obisnuite, cum ar fi de exemplu… sexul?

Minciunile dulci din patBarbatilor le place sa creada ca minciunile pot fi tolerate in spatiul public, dar atunci cand vine vorba despre ceva atat de intim cum este sexul, cum ar putea femeile sa produca o asemenea monstruozitate? Cu usurinta, as putea spune. Femeile sunt foarte inventive si foarte atente la detalii, asa ca le vine usor sa minta fara a fi prinse.

4. Esti al doilea barbat din viata mea

Nu stiu de ce le e teama unor femei sa recunoasca faptul ca isi pot numara fostii parteneri pe degetele de la maini, de la picioare, de la mainile tale, picioarele tale…

3. Nu iti face griji, se poate intampla oricui!

Cred ca este mai bine ca in aceasta situatie sa te minta. Este vadit nemultumita, dar nu vrea sa iti raneasca sentimentele.

Citeste si:

2. Esti cel mai bun, iubitule!

Barbatii au un orgoliu mult mai mare decat femeile si el trebuie hranit constant. Femeile, supuse din fire, se conformeaza lasandu-si iubitul sa creada ca sunt mai mult decat satisfacute. Si la urma urmei femeile prefera telenovelele unui film de Oscar asa ca de ce te-ai chinui sa ai o prestatie demna de statueta daca ea saliveaza dupa un actoras de mana a doua?

1. Bineintelesc ca am avut orgasm, iubitule, de fiecare data am!

Imi pare rau ca trebuie sa aduc numai vesti proaste, dar este aproape imposibil ca o femeie sa ajunga la orgasm de fiecare data. Aproape jumatate din femei (46%) mimeaza orgasmul, iar numai 23% cred ca partenerul ar putea face distinctia intre un orgasm veritabil si unul mimat. Sa speram ca in acest ultim procent nu intra numai femeile care nu se prefac.

In caz ca ai descoperit ca ai fost mintit si nu stii ce sa faci, iti sugerez sa… nu faci nimic. Femeile nu mint in pat din rautate, ci din iubire… Suna cam paradoxal, dar ele incearca sa evite sa te raneasca.

Un articol de Mihnea