Despre cum sa aduci o doamna in patul tau, am mai discutat. Despre cum sa faci ca ea sa ramana acolo, citeste articolul urmator...

Fii romantic... si nu prea!

Ai incercat vreodata sa pui la punct un preludiu ca in filme? Daca da, atunci ai aflat ca schema nu tine! Din nu stiu ce motiv, intotdeauna te impiedici atunci cand vrei sa o lipeste de perete, aluneci pe sapun la dus sau te arzi aprinzand lumanarele parfumate (daca le gasesti)... Voi incerca sa aflu secretul reusitei actorilor...

Pentru a evita situatiile jenante, cel mai bine este sa ramai (macar pentru inceput) la scenariul clasic.

Vei parea exagerat daca incerci sa faci totul perfect din prima. Lasa atmosfera excesiv de romantica alaturi de pozitiile ciudate pentru momentul in care va veti plictisi sa faceti dragoste in pozitia misionarului.

Codul bunelor maniere... in patPe aripile pasiunii

Esti foarte excitat si ti-ai dori sa sari peste preludiu (romantic sau nu). Daca nu faceti sex impreuna pentru prima data, atunci testeaz-o: Spune-i ca o doresti chiar in acel moment. Daca se arata incantata de idee, treci la treaba. Daca nu, ghinionul tau! Va trebui sa ma astepti...

Totusi, daca sunteti pentru prima data impreuna, este mai bine sa astepti. Chiar daca te doreste si ea la fel de mult, nu cred ca ai vrea sa dai impresia ca esti Speedy Gonzales.

Proba orala

Este deja clar ca nu exista barbat pe suprafata pamantului caruia sa nu-i placa sexul oral. La fel de bine stiut este ca, din nefericire, anumite femei au retineri in acesta privinta.

Oricat de mult ti-ai dori sa ii simti buzele in regiunea ta genitala, aminteste-ti! Sexul oral nu se cere, se ofera!

Prin urmare, daca ea nu se arata dornica de asa ceva, tine-ti in frau impulsul de a-i impinge capul in jos.

Multi-pozitii

Din momentul in care ai vazut-o, te-ai imaginat facand dragoste cu ea in pat, sub pat, pe masa, sub masa samd.

Nu le incerca pe toate deodata atunci cand in sfarsit vei face sex cu ea. Asa cum spune o celebra reclama... "femeile simt cand esti disperat!".

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.