Sexul spontan te incita, iar ideea de a nota in agenda data si ora cand vei oferi si vei primi placere iti taie cheful? Nu trebuie sa fie asa. Nu spun ca nu este minunat sa faci sex atunci cand dorinta atinge cote maxime, dar ce spui daca ti-ai planifica o ora, doua pentru a explora corpul partenerei? Invata sa o atingi si sa cresti dorinta sexuala.

Dorinta mai mare contribuie la amplificarea excitatiei, la cresterea tensiunii sexuale si, in final, la orgasme mai puternice. Rezerva-ti o ora, doua pentru a experimenta cu partenera ta. Aveti grija ca nimic sa nu va distraga atentia in acest timp si porniti la atac. Nu iti sugerez sa ii oferi un masaj senzual, ci imi propun sa iti arat cum sa iti oferi placere, concentrandu-te asupra senzatiilor resimtite in timp ce o atingi.

Roaga-ti partenera sa se destinda si sa se concentreze si ea asupra senzatiilor. Spune-i ca doresti sa o simti "prezenta" si ca nu vrei ca ea sa iti rapunda la atingeri decat daca simte nevoia. Unele femei se simt "datoare" sa exagereze efectul atingerilor, manifestandu-se zgomotos sperand ca asta te va multumi. Spune-i sa fie egoista, sa nu se gandeasca la tine, ci doar la ceea ce ii oferi. Fii si tu egoist. Nu explorezi teritoriul decat pentru propria placere.

Intr-un preludiu, de obicei, ne concentram asupra senzatiilor celuilalt, asteptam raspunsurile, indiciile pe care ni le ofera. Acum nu vei mai proceda astfel. Afla ce si cum iti place sa atingi.

Mangaierea fetei

Incepe prin a ii mangaia fata. Foloseste o crema pentru a face atingerile mai delicate. Deseneaza-i contururile fetei, joaca-te cu degetele pe buzele ei, pe pleoape, observa diversele texturi, variaza miscarile si atinge-o pe rand, cu buricul degetelor si cu podul palmei. Tine minte ca nu ii oferi un masaj, asa ca fii cat mai delicat.

Placerea de a atingeMangaierea spatelui

Continua prin mangaierea portiunii dorsale. Atinge-i umeri, deseneaza cercuri pe spatele ei, plimba-ti usor degetele pe coloana ei vertebrala. Incearca sa te concentrezi asupra formelor corpului ei. Poti inchide ochii pentru a mari senzatiile sau ii poti sugera partenerei sa faca acelasi lucru.

Citeste si:
Trezirea dorintei sexuale
Trezirea dorintei sexuale

Continua prin mangaierea feselor, iar daca simti ca devii din ce in ce mai excitat, respira adanc pentru a lasa aceasta senzatie teribil de placuta sa iti invadeze intreg trupul. Atinge-i coapsele si coboara, explorand fiecare centimentru de piele. Tine minte sa te concentrezi asupra ceea ce simti.

Mangaierea partii ventrale a corpului

Acum ii poti mangaia sanii, te poti juca pe abdomenul ei, dar intr-o prima etapa va trebui sa ocolesti organele genitale si sa cobori catre picioare. Apoi, te poti intoarce, pentru a ii explora muntele Venus, pentru a ii atinge labiile si clitorisul. Tine minte ca scopul nu este sa ii oferi placere partenerei, ci sa te obisnuiesti cu senzatiile care iti plac tie. Poti introduce si un deget in vagin pentru a te familiariza cu peretii vaginali. Ai facut demult cunostinta cu ei, dar acum trebuie sa te si imprietenesti cu ei. Sugereaza-i partenerei sa stranga pentru ca periplul sa fie mai placut.

Citeste si:
Compatibilitatea sexuala
Compatibilitatea sexuala

Imbratisarea

In final, strange-o in brate. Ati trait unul dintre cele mai intime momente ale vietii/ relatiei voastre si merita sa il incheiati cum se cuvine. Restul depinde de voi, desi nu cred ca dorinta sexuala va va permite sa amanati interludiul pentru alta zi.

Un articol de Alexandra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.