Ne-ati intrebat de ce suntem "ingrozite" de ideea de a face sex oral partenerului. In urma catorva chicoteli si discutii aprinse in redactie, nu stiu din ce motiv, s-a hotarat ca eu sa scriu acest articol.

Imi incep pledoaria printr-o afirmatie cat de poate de clara: Nu suntem ingrozite de sexul oral!. Studiile arata ca mai mult de 90% din cuplurile casatorite, cu varste sub 25 de ani practica aceasta activitate. Mai mult, se pare ca si cuplurile mai in varsta incep, incetul cu incetul sa isi satisfaca aceasta curiozitate. Sexul oral este o practica veche si raspandita; el se defineste prin stimularea cu ajutorul gurii si a limbii a organelor genitale ale partenerului. Se folosesc termenii de cunnilingus si felatie pentru sexul oral realizat femeii si respectiv barbatului.

Pentru a nu mai zabovi asupra unor aspecte pe care sunt sigura ca le cunoasteti, voi trece direct la problema ce face subiectul acestui articol. Motivele pentru care unele femei refuza sa practice felatia sunt multe si marunte, in realitate destul de putin solide. Incerc sa-mi pun gandurile in ordine, dar nu prea reusesc (mi-e greu sa explic ceva ce nu prea inteleg), dau search pe net si gasesc o explicatie cat se poate de concisa: "pentru ca e scarbos".

Examenul ei oralRealizez ca nu este prima data cand aud acesta afirmatie si incep sa imi amintesc toate discutiile purtate cu prietenele mele pe vremea cand incepusem sa vorbim si noi despre asa ceva. Rad cand ma gandesc la o amica ferm convinsa (pe vremea aceea) ca ea nu va face niciodata asa ceva. Astazi isi petrece o buna parte din timp in pozitia 69. A inceput timid, cu draperiile trase, cu trei sferturi din haine pe ea si, cel mai important... cu un prieten pe care il iubea foarte mult si in care avea incredere totala. El nu a insistat in acesta privinta, s-a multumit sa-i faca numai el la inceput si, cu timpul, a prins si ea curaj (intr-o etapa premergatoare imi marturisea ca este curioasa si ca ar vrea sa faca asa ceva, dar ii este rusine). Acesta este insa un caz fericit. Unele femei, victime ale unei mentalitati gresite, dar inradacinate in mintea lor, nu isi pot satisface iubitul in acest mod. Acesta este motivul principal pentru care femeile refuza sa faca sex oral.

Citeste si:
Ciudatenii despre sex
Ciudatenii despre sex

Exista din nefericire alte impedimente care, de cele mai multe ori, amplifica acel "nu" hotarat, infiripat in creierul unei femei cand vine vorba de felatie.

In primul rand este vorba de atmosfera. Pentru a o convinge sa faca sex oral imagineaza-ti ca este virgina. In mintea ei, constient sau nu, se repeta permanent propozitia "Faci ceva gresit" (vezi problema mentalitatii gresite). Daca tu ii mai dai si alte motive sa fie nelinistita, atunci fii sigur ca nu vei avea succes nici de acesta data. Construieste o atmosfera romantica si asigura-te (convinge-o si pe ea) ca nu veti fi deranjati de nimeni. Incepi prin a-i face tu sex oral si lasa de inteles ca acesta nu implica neaparat ca trebuie sa iti faca si ea. Daca se va simti fortata, totul e in zadar. Profit de acesta ocazie pentru a va spune ca nu exista nimic mai neplacut pentru o femeie decat momentul in care iubitul sau ii impinge capul in jos. Daca veti face asa ceva, fiti sigur ca rezultatul va fi dezastruos.

Citeste si:
DivercityCafe Top Romanian Summer Videos 2010
DivercityCafe Top Romanian...

O alta problema este ca femeile pot fi inhibate de mirosul neplacut al secretiilor locale. Nu este vorba de o igiena precara, nici de o problema medicala. Pur si simplu corpul sintetizeaza la acest nivel anumite substante (acid ascorbic, antigeni, calciu, clor, colesterol, colina, acid citric, creatina, ADN, fructoza, inositol, acid lactic, magneziu, fosfor, potasiu, acid piruvic, sodiu, sorbitol, spermidina, spermina, acid uric, uree, vitamina B12, zinc) cu multiple roluri, dar putin placute olfactiv si gustativ. In orice caz, un dus este obligatoriu pentru ambii parteneri inaintea unei partide de sex (de orice fel). Puteti sa va spalati impreuna combinand astfel utilul cu placutul.

O alta problema deloc neglijabila este a inghiti, sau a nu inghiti. In general, femeile opteaza pentru a doua varianta. Pe langa faptul ca gustul este neplacut, sperma mai si ingrasa!

Citeste si:
Dilema sexului oral
Dilema sexului oral

Ajutor, ma sufoc!

Nu radeti fiindca nu e de ras! Penisul este un organ suficient de mare incat sa nu incapa cu totul in cavitatea bucala. Nu va mai incapatanati sa incercati, au demonstrat-o altii. Femeilor le este frica de aceasta posibilitate, dar si de senzatia de greata ce apare implicit.

69

Arhicunoscuta pozitie poate fi utila in cazul in care simti ca ea ar vrea sa incerce, dar ii este teama. Excitand-o si oferindu-i in acelasi timp posibilitatea sa te satisfaca si pe tine, este posibil sa o convingi.
Totusi, 69 nu este una dintre cele mai fericite alegeri dat fiind faptul ca nu iti permite sa savurezi total momentele de placere pe care ti le ofera cel de langa tine.

Sper ca articolul v-a oferit cateva explicatii; daca nu am gasit raspunsul la toate intrebarile voastre, voi raspunde bucuroasa si la comentarii.

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.