Unul dintre miturile secolului XXI este ca un barbat pentru a fi cu adevarat barbat trebuie sa fie mare, adica trebuie sa aiba o casa mare (sau mai multe), o masina mare, un cont gras si o …dotare mare. De ce? Pentru ca femeile nu sunt satisfacute decat de marime. Nimic mai fals de atat. O spun si o spun tare: MARIMEA NU CONTEAZA! Nu conteaza daca ai sau nu un penis "terentian", importante sunt doua lucruri: sa stii ce sa faci cu el si sa stie si ea ce sa faca cu el.

In legatura cu cea de-a doua afirmatie, cred ca micutele feministe sau androfobe au simtit nevoia de a se debarasa de responsabilitatea insatisfactiei sexuale asa ca s-au gandit sa dea vina pe ce le venea mai la indemana: pe barbati. "Nenorocitul, nu e in stare de nimic in pat", fapt care s-ar traduce prin: "Sunt patetica, stau ca o pleosnita si ma astept ca animalutul de langa mine sa ma satisfaca no matter what. Cred ca am amortit pe partea dreapta, ar trebui sa schimbam un pic pozitia."

Nu spun acum ca un 2 centimetri ar trebui sa fie o binecuvantare pentru orice femeie cu exceptia cazului in care te cheama Napoleon Bonaparte. Femeile au nevoie, totusi, de putin pentru a fi satisfacute. Avand in vedere ca vaginul are o lungime medie de 10-11 cm, un penis ideal in erectie ar avea cam 12–17 cm. 90% din barbati declara ca lungimea dotarii lor este cuprinsa in aceste valori. Nu stiu acum daca si niponii au fost supusi acestui test, dar am inteles ca mimica lor faciala nu ii tradeaza atunci cand mint.

Pe de alta parte, daca stam si ne gandim ca punctul G, sursa orgasmelor vaginale este situat la 3-4 cm in interiorul vaginului, faceti si voi calculul cam cat ar trebui pentru a il stimula. Important este, insa, cum este stimulat.

Citeste si:

Marimea conteaza?Acum nu are sens sa ma mint pe mine insami si cu atat mai putin pe voi. Este important pentru o femeie sa fie implinita mai ales ca senzatiile resimtite in capatul vaginului sunt de neinlocuit, dar asta nu inseamna ca vrem sa se piarda bunatate de penis in afara vaginului pentru ca nu mai este loc inauntru la petrecere.

O alta obsesie este grosimea. Am citit undeva cum ca 2,5 – 5 cm ar fi diametrul mediu al penisului si am fost ingrozita. Daca si voi ati citit asemenea prostii nu le luati in seama. Tineti minte ca vaginul unei femei se poate adapta la orice penis. Daca esti prea mare folositi lubrifiant, daca esti prea mic, gandeste din perspectiva opusa: nu cumva este ea prea larga? O femeie isi poate stramta vaginul facand exercitiile Kegel. Cred ca la ora de educatie fizica din liceu ar trebui introdus si un curs de astfel de exercitii pentru ca ele va garanteaza amandorura experiente sexuale mai intense.

Consider ca atat femeile cat si barbatii trebuie sa dea uitarii subiectul marimii si sa se concentreze mai mult pe ceea ce conteaza cu adevarat in pat: comunicarea, atentia la nevoile celuilalalt, cunoasterea propriului trup.

Un articol de Alexandra