Sexul, stim deja, poate lua cele mai bizare forme. Iata cateva dintre ele.

1. Papusa gonflabila nazista

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Adolf Hitler a comandat papusi gonflabile pentru soldatii sai care, se pare, se distrau un picut prea mult in Paris.

Problema era atat de grava incat, din cauza bolilor venerice contractate, soldatii nu isi mai puteau indeplini datoria p front. Vazand acestea, Hitler a ordonat ca din ranitia oricarui soldat sa nu lipseasca o „femeie” blonda cu ochii albastri, suficient de mica incat sa poate fi luata pretutindeni.

Borghild Project” cum a fost numit proiectul papusilor gonflabile, a fost lansat in 1940 la sugestia sefului SS Hienrich Himmler care ii scria lui Hitler: „Cel mai mare pericol in Paris este prezenta incontrolabila a prostituatelor care isi agata clientii in baruri, cluburi de dans sau alte locuri. Este de datoria noastra sa ii impiedicam pe soldati sa isi riste sanatatea de dragul unei aventuri scurte”.

Hitler a aprobat personal planul de fabricare a papusilor gonflabile, o parte din acestea fiind trimise spre testare soldatilor germani din Jersey.

Proiectul Borghild a fost anulat doi ani mai tarziu cand, temandu-se ca se vor face de ras cu bizarele jucarii sexuale daca vor cadea prada britanicilor, soldati germani au refuzat sa mai ia cu ei pe front papusile gonflabile.

Sursa foto: Wikipedia.org

Citeste si:

6 mituri despre sex pe care toata lumea le crede adevarate

2. Demonstratii de virilitate in fata tribunalului

Vi se pare dificil sa urinati intr-o toaleta publica cu alti trei sau patru barbati de-a dreapta si de-a stanga voastra? Eh bine, in Franta secolului al XVI-lea, barbatii acuzati ca nu isi poti satisface nevestele erau obligati sa isi dovedeasca virilitatea in fata unei curti de judecata.

Regulile catolicismului in acea perioada erau foarte stricte, iar promisiunea „pana cand moartea ne va desparti” nu prea putea fi incalcata. Sa obtii un divort in acele vremuri era aproape imposibil. Cu toate acestea, incapacitatea barbatului de a-si satisface femeie era printre putinele motive pentru care Biserica permitea unei casatorii sa fie anulate. Bineinteles ca barbatului ii era data sansa de a-si dovedi virilitatea – in fata unei curti de judecata, in timp ce clerici ai bisericii, medici si alti participanti ii examinau cu atentie si indeaproape functiile (sau disfuctiile, dupa caz) erectile.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Multi picau acest test. Mai aveau insa o sansa: sa isi indeplineasca datoria conjugala cu tot cu nevasta in fata unei echipe de experti.

Citeste si:

Orgasm fara sex? Se poate! 8 moduri neobisnuite

3. Prostituate pe banii statului

In incercarea de a oferi persoanelor cu dizabilitati drepul la o viata sexuala normala, guvernul Olandei a decis sa legalizeze statutul de asistenta sexuala, in conditii stabilite de lege. Astfel, persoanele cu handicap au dreptul sa primeasca lunar, din fonduri finantate de guvern, vizita unor prostituate care sa le permita exeperienta unei vieti sexuale normale.

Reglementarea nu este valabila doar in Olanda, ci si in Germania, Elvetia sau Danemarca.

Foto: picioare femei sursa Shutterstock.com

4. Penisurile sacre din Bhutan

Exista o tara in care, atunci cand vad falusuri umane desenate pe zidurile cladirilor, oamenii nu se simt ofensati sau rusinati. Este vorba de Bhutan, tara in care picturile falice sunt o repezentare a libertati absolute, cu ramnificatii religioase si culturale.

Citeste si:
Adolescenții de peste 16 ani ar putea călători peste hotare fără un...
Adolescenții de peste 16 ani...

Istoria falica a Buhtanului este atribuita controversatului calugar Drukpa Kunley. Nascut in 1455 in Tibet, Kunley isi petrece cea mai mare parte a vietii in regatul Bhutanului. Personalitatea sa excentrica si metodele scandaloase l-au transformat rapid intr-o figura religioasa respectata a Bhutanului. Adept a unei ramure extreme a budismului tantric tibetan, Kunley si-a petrecut cea mai mare parte a timpului petrecand si band in compania femeilor intalnite. Propovaduia respingerea ipocriziei si a lacomiei.

Kunley iubea femeile si se specializase in dezvirginarea fetelor de pastori. Potrivit credintei locale, atunci cand o femeie este dezvirginata de un sfant, asa cum era considerat Kunley, tanara este purificata de prezenta sfantului, iar actul nu mai este unul rusinos ba din potriva, ii poate garanta femeii noroc si sanatate. Astfel Kunley a ajuns sa fie numit „Sfantul celor 5.000 femei”.

Citeste si:
A murit medicul Naum Ciomu
A murit medicul Naum Ciomu,...
Sursa foto: Wikipedia.org

Citeste si:

10 lucruri mai putin cunoscute despre orgasm care te vor uimi

5. Sex sub supravegherea parintilor

In timp ce in Statele Unite numarul adolescentelor care raman insarcinate este, in continuare, destul de ridicat, in Olanda parintii au decis sa abordeze problema altfel. Promovand sexul la varsta adolescentei ca pe un lucru normal, parintii olandezi reusesc sa mentina o legatura cu adolescentii lor. Spunandu-li-se ca sexul este o activitate normala, atata timp cat este facuta responsabili, parintii adolescentilor participa activ in dezvoltarea identitatii sexuale a copiilor.

Asa se face ca parintii olandezi sunt mult mai deschisi la ideea ca adolescentii sa isi petreaca noptile alaturi de partenerii lor.

Foto: elev liceu gandindu-se la sex sursa Shutterstock.com

6. Cu luminile stinse

Citeste si:
Papusi gonflabile inzestrate cu inteligenta artificiala ar putea fi...
Papusi gonflabile inzestrate...

Stim cu totii ce se intampla de Halloween: copiii se deghizeaza si colinda casele strainilor pentru a primi dulciuri. Numai ca, autoritatile si-au dat seama ca Halloween-ul este o oportunitate greu de rezistat pentru pedofili. Asa ca, in Texas, a fost implemetat programul „Lights Out” pentru a-i tine pe control pe toti cei care ai fi tentati sa ofere copiilor altceva decat dulciuri si bomboane.

Programul a fost demarat in 2005 cand un agresor sexual a fost observat in cadrul unei petreceri de Halloween organizata de o scoala. Potrivit programului, toti cei cu un dosar in racolarea minorilor, nu au voie sa isi impodobeasca locuinta cu decoratiuni luminoase, descurajundu-i astfel pe copii. Mai mult, intre orele 18 si 21:30 acestia trebuie sa participe la o sedinta de consiliere si sa treaca un test de depistare a drogurilor.

Foto: concept becuri fundal albastru sursa Shutterstock.com

7. Azilul neprihanitelor

Stim deja ca opresiunea religioasa poate lua forme extreme. Un episod din istoria recenta a Bisericii Catolice este cel al azilelor Magdalene, un loc in care prostituate, dar si tinere de pana la 12 ani, erau inchise, infometate si obligate sa munceasca pentru a-si ispasi pacatele virtuale.

Femeile inchise in aceste azile erau obligate sa duca vieti asexuale – sa isi tunda parul, sa isi lege sanii si sa devina, prin munca, discipoli ai lui Isus.

Sursa foto: Wikipedia.org


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.