Afla care sunt cele mai incitante aplicatii si descarca-le pe telefon.

Daca vrei sa iti condimentezi un pic viata sexuala sau esti curios ce fantezii ascunse are partenerul, instaleaza aceste aplicatii, stinge lumina (sau nu) si apuca-te pe treaba. : )

1. Dirty Games: Truth or Dare (Adevar sau provocare)

Aplicatia „Dirty Games: Truth or Dare” functioneaza intr-un mod foarte simplu: alege daca vrei un adevar sau o provocare, stabileste daca cel care raspunde este femeie sau barbat si poti incepe sa te joci.

Aplicatia este gratuita pentru iPhone si iPad.

2. Cosmo Sex Position of the Day (Pozitia zilei)

Descarcata pana acum de peste 80.000 de ori, „Cosmo Sex Position of the Day” este una din cele mai cunoscuta aplicatii de genul. Contine 120 de pozitii sexuale condimentate cu detalii erotice si imagini indecente. Intr-un cuvant, tot ce ai nevoie pentru a schimba putin cursul evenimentelor in dormitor.

Aplicatia 2.99 dolari si este disponibila atat pentru dispozitivele iPhone, cat si Android.

3. Sexy Vibes

„Sexy Vibes” iti transforma telefonul intr-un vibrator - o aplicatie destul de ciudata, daca ma intrebati pe mine. Cu toate acestea, a fost descarcata de 1.5 milioane de persoane. Aplicatia are diferite trepte de la „Iepurasul pufos” (Fluffy Bunny) la „Masina de spalat” (Washing Machine).

Este gratuita si poate fi gasita pe Google Play.

4. iKamasutra Lite

iKamasutra contine peste 100 de pozitii sexuale aranjate in noua categorii diferite. Fiecare pozitie inculde ilustratii incitante si detalii specifice. Exista chiar si o sectiune care iti urmareste progresele pe care le faci – poti ajunge la Novice la un veritabil Kama Sutra Master.

Aplicatia este gratuitaa si poate fi descarcata pe Google Play

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

5. Spice dice

Va mai amintiti de acele zaruri cu instructiuni pe fiecare fata a zarului pe care le aruncati si executati un act in functie de ce dadea Dumnezeul sa cada? Fix pe acest principiu functioneaza si Spice dice. In functie de cat de „incalziti” puteti alege categorii mai timide, ca „Romantic” sau unele mai indraznete, ca „Role play in camera de hotel”.

Aplicatia este gratuita si poate fi gasita pe Google Play.

6. Sex Toy Guide by Adam in Eve (Ghidul jucariilor sexuale de/dupa Adam si Eva)

Aceasta aplicatie te va invata tot ce vrei sa stii despre jucariile sexuale, lubrifiante si prezervative. Contine indicatii complete despre cum sa folosesti cat mai eficient jucariile sexuale si te ajuta sa o gasesti pe cea potrivita.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata din Google Play.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

7. A Sexy Text (Un mesaj sexy)

Daca vorbitul murdar nu se numara printre „calitatile”tale, aceasta aplicatie te va ajuta sa compui cel mai sexy mesaj EVER!

Aplicatia costa 1.99 dolari si este valabila pe iTunes.

8. Play with Me (Joaca-te cu mine)

„Play with me” seamana foarte mult cu „Spice Dice”, numai ca in locul unor zaruri avem un slot machine. Aceasta va indica diferite parti ale corpului urmate de actiuni precum „saruta” sau „palmuieste”.

Aplicatia este gratuita si poate fi gasita pe Google Play.

9. 69 Places (69 de locuri)

„69 Places” este un ghid care te ajuta sa gasesti cele mai HOT locuri in care poti face sex.

Aplicatia este gratuita si poate fi gasita pe iTunes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.