Din pacate sau din fericire (imi spuneti voi dupa ce cititi articolul), nimfomania nu este o boala incurabila si nici nu este contagioasa. Exista acea femeie hipersexuala care are apetitul deschis pentru o experinta erotica indiferent de context si de moment? Da, exista, dar daca va ganditi ca o astfel de femeie este o binecuvantare, mai ganditi-va un pic!

Cea mai cunoscuta nimfomana a tuturor timpurilor este, probabil Valeria Messalina, sotia imparatului roman Claudiu. Deosebit de precoce, ea si-a inceput viata sexuala undeva in jurul varstei de 13-14 ani si, pentru a nu ramane fata batrana s-a casatorit cu imparatul roman la varsta de 16 ani. Statutul de imparateasa i-a adus numeroase beneficii: daca isi dorea un barbat, pocnea din degete si Claudiu i-l servea pe tava sub amenintari crunte. Un sot cu adevarat iubitor, ar spune unele. Sa nu credeti acum ca imparatul se lasa mai prejos: isi facea si el de cap cu servitoarele, pe care, insa i le alegea atent sotia lui.

Nu stiu cat de multora dintre voi le-ar surade sa imparta patul cu o Messalina, asa ca m-am gandit sa punem in balanta avantajele si dezavantajele de a avea o partenera nesatula.

Dezavantaje

1. Nu va fi niciodata multumita. Indiferent de prestatia ta si de acrobatiile pe care le faci, o nimfomana nu se va simti niciodata satisfacuta. Asta nu inseamna ca ai de-a face cu o frigida. Dimpotriva, nimfomana va fi o adevarata maestra dispusa la tot felul de scamatorii si noi metode. Indiferent daca va atinge orgasmul sau nu, ea nu va fi deplin satisfacuta intrucat nu va reusi sa se elibereze de intreaga energie sexuala pe care o emana. E destul de urat sa ai langa tine o tafnoasa care sa se uite crucis la tine pentru ca nu ai reusit sa o "eliberezi". Ai putea evita totusi aceasta situatie adormind imediat dupa. Asta chiar nu ar fi atat de dificil.
Tot ce n-ai vrut sa stii despre nimfomanie, dar iti spunem noi
2. Isi poate lua oricand zborul cautand cuiburi mai primitoare si barbati mai virili. Chiar daca esti un Terente sau un guru al sexului, nimfomana nu va sta langa tine prea mult timp. Ea traieste cu impresia ca se poate mai bine, dar nu are rabdarea de a se obisnui cu un partener.

3. Nu vei putea niciodata sa o intrebi cati au fost inaintea ta, pentru ca risti sa te trezesti intr-una dintre urmatoarele trei situatii: vei ramane gura-casca la numarul impresionant de fosti, veti avea furtuni in dormitor pentru ca ti-ai permis sa adresezi o asemenea intrebare (probabil ca si ea se simte rusinata de numarul mare de parteneri, asa ca se va simti lezata de acest subiect) sau veti petreceti o noapte intreaga in liniste totala (pentru a se putea concentra sa ii numere).

4. Va trebui sa fii pregatit sa faci sex oricand. Asta nu e chiar rau, daca stau sa ma gandesc mai bine. Totusi, oricand inseamna oricand incluzand momentele in care te uiti la meciuri, cand iesi la o bere cu amicii sau cand esti intr-o sedinta la serviciu. Gandeste-te bine daca esti pregatit.

5. Nimfomania este pana la urma o boala psihica si ea nu se manifesta doar prin accese puternice de excitatii sexuale. Femeile "suferinde" vor fi mai tot timpul debusolate si predispuse la depresii, intrucat nu stiu niciodata cand vor fi lovite de un nou val de dorinte erotice.

Avantaje

Faci sex si experimentezi chestii noi. Alceva nu imi mai trece prin minte.

Eu personal, nu sunt pregatit pentru toate consecintele unei relatii (fie ea si pur sexuala) cu o tipa nimfomana. Asa ca ma intreb inevitabil: de unde toata isteria asta in jurul tipelor hipersexuale?

Un articol de Mihnea Stefan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.