Dupa ce a descoperit ca sotul ei o insela, aceasta femeie si-a schimbat radical stilul de viata si i-a dat o lectie barbatului infidel.

Liseth, in varsta de 25 de ani, a inceput sa puna kilograme in timpul sarcinii si nu a mai reusit sa le dea jos. Sotul ei, Jose, a inceput sa se comporte urat cu ea, numind-o "grasana" sau "vaca". Atunci cand incerca sa fie afectuoasa cu el, acesta o respingea.

Deprimata, Liseth si-a gasit alinarea in mancare. A pus si mai multa greutate pe ea, ajungand sa cantareasca peste 100 de kilograme. Sotul ei nici nu mai voia sa o atinga si o jignea constant.

intr-o zi, Liseth a descoperit sa sotul ei o insela, asa ca a decis sa il paraseasca si sa ia totul de la zero. Si-a schimbat stilul de viata complet si in cateva luni a dat jos mare parte din kilogramele acumulate.

Astazi, Liseth cantareste 80 de kilograme. Sotul ei incearca sa se impace cu ea, complimentand-o mereu, dar tanara vrea sa fie un exemplu pentru fiica ei si sa o invete sa nu accepte ca cei din jur sa se poarte urat cu ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.