Yuppy 10 August 2016 17:15
Un studiu recent a dezvaluit varsta la care oamenii sunt cel mai predispusi sa fie infideli.

Gandul ca persoana alaturi de care ai decis sa iti traiesti viata te-ar putea insela este devastator. De aceea, foarte multe persoane cauta semne care sa le poate ajuta sa isi dea seama daca partenerii lor sunt infideli.

Potrivit unui studiu realizat de site-ul IllicitEncounters.com, citat de Huffington Post, oamenii sunt de doua ori mai probabil sa fie infideli la varsta de 39 de ani. Alte varste cu risc sunt si 29, 49 sau ori ce alta varsta care anunta sfarsitul unui deceniu si schimbarea prefixului.

In 2014, cercetatorii de la Universitatea din California, au realizat mai multe studii prin care au investigat comportamentul adultilor aflat la varste care se termina in cifra 9 (29, 39, 49, etc.) Cercetatorii au analizat datele de pe site-urile de matrimoniale dedicate persoanelor casatorite. Dupa ce au calculat numarul total al utilizatorilor barbati si l-au comparat cu cel al utilizatorilor barbati aflati la o varsta care se terminain cifra 9, acestia au decoperit ca cei din urma au o preponderenta de 18 ori mai mare.

Cercetatorii au mai observat ca persoanele aflate la o varsta care se termina in cifra 9 sunt mai preocupate de imbatranire si se intreaba adesea daca viata lor are vreun sens. Aceste ganduri pot duce la comportamente extreme, crescand posibilitatea unei aventuri extraconjugale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.