Yuppy 20 Iulie 2016 18:30
Aceasta sotie a scris o scrisoare deschisa pentru amanta sotului sau.

"In urma cu un an ai trimis un mail care a schimbat vietile mai multor persoane. Viata mea, a sotului mei, a fiicei mele, a parintilor si familiei noastre si a prietenilor nostri. Ma intreb adesea oare ce iti trecea prin cap in acel moment, cat din tine a facut asta din dorinta de razbunare si cat din dorinta de a face lucrul corect.

Detaliile pe care mi le-ai descris m-au facut sa cred ca vrei sa sufar. Ai stiut ce trebuie sa auda o sotie pentru a o aduce in punctul cel mai sensibil de unde nu se va mai putea intoarce niciodata. Ai stiut si mi-ai oferit acest lucru lovitura dupa lovitura.

Ma intreb daca ai stiut ca voi fi la munca in ziua in care mi-ai trimis mailul cu titlul misterios - Sotul tau. Ma intreb daca atunci cand vorbesti despre el spui ca este fostul tau iubit. Mi se pare atat de bizar sa ma gandesc ca barbatul de care eram atat de apropiata avea pe cineva de care eu habar nu aveam.

Eram de nedespartit. Chiar credeam asta. Aveam o fetita de sase luni, iar el era mai mereu plecat cu munca. Bineinteles ca lucrurile nu erau la fel de roz ca la inceput, dar aveam nevoie de el sa reziste. Probabil ca ar fi rezistat daca nu ai fi aparut tu.

Imi imaginez cum a trebuit sa fi fost atunci cand l-ai intalnit, mai ales ca veneai dintr-un oras mic. Intr-o noapte, un barbat aratos intra in barul tau si cere ceva de baut. Sotul meu poate fi foarte amuzant si sarmant uneori. Tot ce a trebuit sa faci a fost sa il asculti, sa ii oferi ceea ce spunea ca eu nu ii ofer, si a fost al tau.

Te inteleg. Si eu m-am indragostit la fel de el.

Si eu am fost odata o blonda draguta in fusta scurta in spatele unui bar. Zece ani mai tarziu eram mama in pantaloni yoga cu pungi sub ochi si fire de par alb. Ar fi trebuit sa iubeasca si aceasta versiune a mea. Nu a facut-o."

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Sursa material: distractify.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.