Stand de vorba cu mai multe fete experimentate am selectat un minim de 10 secrete pe care orice femeie ar trebui sa le aplice in pat!

10 secrete pe care fata cuminte le poate invata de la o parasuta

Iata inca un articol de pe site-ul Kudika.ro, in care sfaturile curg dintr-o directie mai usoara catre una, sa o numim cuminte:

Eh... nu-i usor sa gasim toate raspunsurile despre cum stau lucrurile cu sexul. Daca esti fata cuminte, parca ar vrea mai nazdravana si pleaca in cautarea alteia. Daca stii prea multe te considera usoara si iarasi pleaca... Pana la urma unde este calea de mijloc? Nici asa, dar nici prea-prea...

Cu toate cunoastem ideea ca o femeie trebuie sa fie doamna in societate si parasuta in pat (scuzati sinceritatea limbajului). Ele cunosc cel mai bine barbatii, ele stiu care sunt placerile sincere ale acestora, cunosc fel si fel de fantezii ale lor, ce le place, cum, cand, unde sa puna mana, unde nu, ce sa arate, ce sa ascunda, ce sa spuna si cand etc.

Totodata barbatii vor acasa o femeie “a lor” si doar atat, sa poata simti macar o urma din sentimentul posesiei, dar totodata femeia lor sa ii faca sa se simta atat de bine incat sa nu fie nevoie sa caute in alta parte ce le lipseste (nici noi n-am vrea asta, nu-i asa?). Pentru toate acestea avem nevoie de dezinhibitie si totodata ar trebui sa “tragem cu ochiul” la trucurile pe care prostituatele le folosesc cu atat succes. O fata cuminte nu va fi prea apreciata in pat de catre un barbat. Insa nu trebuie sa uitam nici de placerile noastre. Hm... oare ei se gandesc prin ce minune sa ne pastreze?

Sa revenim, astazi vom vorbi despre cateva trucuri pe care o fata cuminte ar trebui sa le invete de la o prostituata. Stand de vorba cu mai multe fete experimentate am selectat un minim de 10 “secrete” pe care orice femeie ar trebui sa le aplice in pat!

10 secrete pe care fata cuminte trebuie sa le invete de la o prostituata

1. Fiecare femeie are sexualitatea sa

Ei bine, dar cum o arata? Nu iti lua haine pana in pamant, largi, care nu-ti contureaza formele ori te acopera pana la gat! Nu numai ca nu-i vei starni poftele, dar nici macar nu va observa ca existi in jurul lui.

Scoate in evidenta ceea ce este sexy, bustul, coapsele, fesele, gleznele, nu-ti ascunde gatul, alege o coafura sexy, nu te imbraca in culori sterse. Nu zic sa umblii mai mult dezbracata decat imbracata, insa ai putin curaj si alege haine care chiar daca nu sunt foarte decoltate, totusi il face sa se gandeasca la ce-o fi sub ele...

Citeste si:
CTP vorbește despre declarațiile controversate legate de masturbare
CTP despre declarațiile...

2. Atitudinea sexy!

Te-ai intrebat vreodata de ce o actrita porno de exemplu este mereu sesizata de orice barbat din jurul ei, chiar daca hainele ei nu sunt deloc sexy? Ei bine, sa-ti spun secretul: de vina este atitudinea ei! Felul cum priveste, cum isi misca buzele, limba, cum atinge obiectele, tonul vocii, felul cum isi misca soldurile, felul cum paseste, cum sfideaza din priviri... Toate atrag mai mult ca un magnet!

Stiu ca este greu, dar studiaza toate miscarile acestea. Stai dreapta, scoate sanii in fata, nu te rusina la orice privire, fii constienta de sexualitatea ta si expune-o! Pentru inceput, ca sa-ti fie mai usor, gandeste-te cand esti in preajma iubitului la cum s-ar desfasura dezmatul in pat. Inevitabil gesturile tale, limbajul trupului ii vor transmite mesajul.

3. Initiativa

Se spune ca pofta vine mancand... Daca tot astepti intr-o seara cand tu ai chef si el nu face nimic nu vei rezolva problema. Daca el nu se misca oricate semnale discrete i-ai oferi, atunci poate e cazul sa iei intiativa. Barbatii sunt incitati de femeile care au curajul sa inceapa, mai ales daca aleg momente in care ei nu se asteapta, sunt surprinsi, cum ar fi dimineata cand se trezesc sau inainte de lucru, intr-o pauza sau la o petrecere. Nu sta sa astepti totul de la el, “cere si ti se va da”.

Citeste si:
Pictorial: Taylor Swift in Vogue
Pictorial: Taylor Swift in Vogue

4. Sa vorbim deschis: masturbarea!

Expertele ne spun ca masturbarea joaca un rol foarte important in actul sexual. Nu, nu ma refer la momentele cand partenerul lipseste, ci la cele cand se afla langa tine. Nici n-ai idee cat de mult poti comunica prin acest gest! Il poti atinge, ii poti vedea reactiile, te poti juca cu bilutele lui si mai mult, l-ai putea provoca sa te ghideze, asa aflii cum ii place, cu ce intensitate... Invers de asemenea este valabil, il inciti extrem de mult si totodata ii arati ce si cum iti place si tie atingandu-te. Nu trebuie sa ai inhibitii si lasa-l sa priveasca tot ce iti vine sa ascunzi... Apoi, daca tot a invatat, ar putea sa se joace cu manuta in anumite pozitii, doar i-ai aratat ce are de facut.

5. Spune ce ai de spus!

Vorbeste, nu tine ideile si fanteziile doar pentru tine. Barbatilor li se pare foarte incitant sa le vorbesti despre ce iti place, ba ai sa vezi ce deschis se arata dragalasul de el sa incerce, pe principiul: “cum, asa?”. Nu-ti face griji pentru cuvintele obscene, le cunoaste si el si chiar i se pare incitant sa le auda.

Citeste si:
Nicoleta Nucă se căsătorește anul viitor. Artista, noi detalii...
Nicoleta Nucă se căsătorește...

Nu, nu se va gandi: “Vai ce a zis, oare nu-i e rusine?”. Ba din contra, s-ar putea sa ai surpriza sa iti indeplineasca toate poftele tale “murdare”. Inca ceva, foarte important: barbatului nu ii place sa “munceasca degeaba”, iti vrea reactiile si se simte foarte mandru daca tu esti extaziata, asadar nu-ti stapani gemetele, tipetele sau soaptele.

6. Cata libertate ai cand vine vorba de sex?

Sfatuitoarele noastre ne spun sa ne lasam inhibitiile la usa. Nu cumva sa crezi ca singurul loc pentru dezmat este dormitorul. Poate lui i se pare ca esti sexy cand gatesti ceva, doar n-o sa-l refuzi, ori poate va sfaraie hormonii cine stie pe unde, pe plaja, la munte etc. Fii libera si deschisa! Asa va sti ca oriunde ati merge impreuna, l-ar putea astepta o... surpriza.

7. Fii rea!

Pai cum, numai dupa pofta lui? Ameteste-l, determina-l sa-si doresca, dar nu-i da nimic, sau cel putin nu chiar atunci, mai incolo! Trebuie sa te doreasca si sa stie ca totodata trebuie sa te convinga, macar din cand in cand, sa i te daruiesti, sa mai munceasca si el! Expertele ne spun ca barbatilor le place ca din cand in cand sa fie pusi la colt, “la respect”, sa lupte si ei pentru ceea ce vor. Determina-l sa isi doreasca atat de mult, lasa-l sa te roage, dar nu prea mult, caci... poate se linisteste de tot.

Citeste si:
Connect-R a câștigat lupta împotriva depresiei și a anxietății. Ce...
Connect-R a câștigat lupta...

8. Afla-i secretele!

Fiecare barbat are fanteziile lui ascunse si unele din ele nu are curajul sa le aduca in relatia lui pentru ca simte ca femeia de langa el necesita protectie, ocrotire si poate nu va incerca sa-si puna in practica toate fanteziile de teama sa nu te supere. Determina-l sa-ti vorbeasca despre acestea in momentele voastre fierbinti, asa aflii tot ce are in capsor, dar totodata il faci sa viseze la cele mai excitante situatii pentru el, chiar daca unele probabil nu le vei pune vreodata in practica, asa cum ar fi, de exemplu, sexul in 3...

9. Cu oralul cum stai?

Vai, dar nu-i asa de rau... Gandeste-te cat de mult iti place sa-l saruti, practic tot un fel de sarut este si sexul oral, doar ca... in alta parte! Sfatuitoarele noastre ne spun ca sunt cateva secrete care fac sexul oral unul extraordinar. Ii place sa te vada, asa ca nu te sfii si nu uita ca mai are doua “jucarii” in afara de organul principal care trebuie bagate in seama. Joaca-te si cu ele, framanta-le, cu limba, cu mana, cu ce vrei tu, dar cu blandete caci altfel s-ar putea ca in loc de placere sa simta durere. Fii dezinhibata, pentru el este unul dintre cele mai placute lucruri si il poti oferi chiar la... schimb, ce zici?

10. Sa ne mai si jucam!

Sexul este o arta (bine, ma refer la a face dragoste, adica tot sex dar cu persoana la care tii), necesita imaginatie, dezinhibitie si diversitate! Jucariile sexuale le-ati incercat? S-ar putea sa va placa foarte mult. Expertele spun ca multi barbati adora jucariile sexuale, ca drept dovada poate ti-a vorbit deja de niste catuse imblanite, nu-i asa? Ei, incepand cu catusele puteti ajunge departe... Nu refuza ideea, de unde stiti ca nu va place? Nu poti sti cu certitudine daca iti place ceva sau nu pana nu incerci! Asadar, poate ii faci o supriza, daca nu cumva ti-a luat-o el inainte pana acum... Nici un costum sexy nu este o ideea rea, ai curajul si incearca!

Pe langa toate acestea mai strecoara si putin romantism si ai obtinut o reteta de placeri intime irezistibila!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.