Am cateva sfaturi, pe pasi, pentru cine vrea sa cunoasca o reteta de succes pentru a fi mintit si inselat. Nu functioneaza neaparat in aceasta ordine, dar cu cat aplicati mai multe, cu atat aveti mai multe sanse de succes.

O reteta de succes pentru cum sa fii mintit si inselat

Argumentam in postul Iubirea nu e un sentiment, ci o calitate a unei relatii cum partenerul care este inselat este vinovat dintr-unul (cel putin) din doua motive: fie nu a stiut sa-i ofere celuilalt ce avea nevoie, fie a ales gresit in prima instanta partenerul.

Am cateva sfaturi, pe pasi, pentru cine vrea sa cunoasca o reteta de succes pentru a fi mintit si inselat. Nu functioneaza neaparat in aceasta ordine, dar cu cat aplicati mai multe, cu atat aveti mai multe sanse de succes.

1. Nu stabili nimic clar, de la bun inceput, nici pe parcurs. Lasa ca totul sa vina de la sine. Asta e formula preferata a tuturor celor care vor sa traiasca momentul. Nu solicita nici un angajament, ba chiar, ignora atunci cand partenerul tau evita sa raspunda in directia oricarei forme de angajament. Arunca-te orbeste in relatie, viata este scurta , merita sa fie traita...

2. Teme-te sa nu fii mintit si/sau inselat! Lasa-te complet cuprins de frica! Ai grija sa transmiti asta printr-un comportament gelos, poate chiar paranoic. Supravegheaza-ti partenerul, chiar spioneaza-l! Ai grija sa transmiti pe tot parcursul procesului o deplina nesiguranta si neincredere, partenerul va cauta in mod natural pe altcineva cu care sa se simta in largul ei. Ca sa te asiguri de succes, chiar vizualizeaza faptul ca te va insela cu ceva timp inainte...

3. Bucura-te cand observi cat de bine poate minti partenerul pe altcineva. Doar e dovada de flexibilitate comportamentala, nu? Halucineaza apoi ca nu ti-o poate face si tie, pentru ca tine la tine sau orice alt motiv pe care vrei sa-l imaginezi.

4. Atunci cand discuti despre sinceritate, afla ce parere are partenerul tau despre asta. Daca crede ca are mai mult de pierdut atunci cand e sincera, ramai impreuna cu ea!

Citeste si:
Cum poti avea femeia visurilor langa tine
Cum poti avea femeia...

5. Spune tot timpul tot ce gandesti si simti, nu te chinui sa decantezi aceste ganduri cu fineturi! Asta va ajuta partenerul sa aiba mai multa incredere in tine... si sa-i fie mai usor sa te unga pe paine dimineata la micul dejun. Este important sa stii sa-ti exprimi sentimentele!

6. Sub nicio forma sa nu discuti cu partenerul despre ceea ce va doriti si ce asteptari aveti fiecare in relatie si in viata. Asta ar putea duce la discutii despre angajamente, responsabilitati si acceptare, cine vrea asta? Este mult mai usor sa te ascunzi dupa deget si sa explodezi cand ceva nu-ti convine. Este mult mai convenabil si confortabil sa intretii o iluzie.

7. Atunci cand observi ca partenerul tau cauta ceea ce nu are si/sau nu-i poti oferi, in alta relatie, pur si simplu stai linistit si imagineaza-ti ca o sa fie bine. O sa fie bine, o sa fie bineeeee, bine, spune-ti asta in oglinda pana cand o crezi. Apoi, cand nu se intampla, conteaza pe subconstientul tau sa gaseasca o explicatie sau sa genereze o criza. Oamenii adora sa fie controlati prin demonstratii de forta sau de victimizare in relatiile de dragoste.

Citeste si:
Sunt Valentin, dar ma tratez!
Sunt Valentin, dar ma tratez!

8. Tolereaza toate comportamentele care te deranjeaza. Aduna suficienta energie negativa incat sa i le arunci in fata pe toate, la momentul potrivit. Manipuleaza-l pe partener, santajeaza-l sentimental, fa-l sa sufere, creeaza-i amintiri negative. Sigur te va iubi mai mult, doar ai fost sincer cu ea/el si ai inghitit din dragoste. Sub nici o forma sa nu incerci sa impui vreun respect de sine, este important sa transmiti ideea de victima neajutorata care nu stie sa se exprime.

9. Considera ca oamenii raman mereu la fel si nu au nevoie de evolutie. Nu veni cu nici o initiativa. Considera ca daca ai parte de o relatie cu cineva, nu mai trebuie sa depui nici un fel de efort in directia crearii de diversitate. Dupa cum spuneam mai sus, o sa fie bine . Bine!

10. Judeca-ti partenerul, tine minte ce a facut si asteapta-te sa nu se mai intample, daca iti marturiseste o infidelitate. Eventual transmite si ideea de dependenta. Este clar ca partenerul va mai comite o infidelitate, nu e la fel de sigur ca iti va mai spune ceva...

Citeste si:
Semnificatiile cadourilor
Semnificatiile cadourilor

Acum... da-ti un punctaj de la 1 la 10 pentru fiecare din acestea si vezi cat la suta ai sanse sa fii inselat si mintit in relatia in care te afli!

PS: Pentru o abordare ceva mai serioasa a acestui subiect, va recomand cu caldura articolul: Sa vorbim cinstit despre minciuna, partea I si partea II.
Un articol de: autorul blogului DindragostepentruD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.