O femeie te invata ce lucruri nu trebuie niciodata sa i le zici unei femei. Stie ea ce stie..

TOP 20: lucruri pe care sa nu i le zici unei femei!

O femeie te invata ce lucruri nu trebuie niciodata sa i le zici unei femei. Stie ea ce stie..

Ai gasit o femeie frumoasa, inteligenta, provocatoare. Exact asa cum iti place tie. Partea dificila abia acum incepe. Stii cum sa-i vorbesti sau lasi toti porumbeii sa-ti iasa pe gura? Mai bine te abtii. Noi stim exact ce ne dorim si nu vom ezita sa te respingem imediat daca nu respecti cateva reguli de aur..

Hai, fii baiat cuminte si nu indrazni sa ne spui urmatoarele:

1. “Esti in perioada aceea?” Hmmm. Recunosc ca sunt irascibila cand sunt pe stop, la fel cum sunt peste 90% dintre femei. Daca ma port urat cu tine, nu incerca sa-mi amintesti de perioada si asa dificila prin care trec. Pur si simplu, daca o stii, pastreaza replica pentru altadata. Sau mai bine niciodata..

2. “Esti cumva insarcinata?” Tocmai mi-ai spus ca trebuie sa ma orientez spre bluze mai largi, care sa imi mascheze abdomenul nu foarte plat. Femeile duc o lupta perpetua cu grasimea depusa pe coapse, solduri si andomen. Dar abia se vede si gata, tu ai sarit repede cu critica. Sunt mai apetisanta asa..

3. “Chiar ai de gand sa mananci chestia aia?” Bun. Daca nu eram sigura ca vreau sa mananc un anumit fel de mancare, nu mi-l mai comandam. Stiu ca vrei sa pari mai emancipat, dar mai stiu si ca in lipsa mea bei multa bere, mananci cipsuri si aripioare crocante. Lucruri de care eu nici macar nu am adus vorba.

4. “Vorbesti exact ca mama ta.” Stiu ca aschia nu sare departe de trunchi si uneori chiar am gura mare (mostenire categorica de la mama) dar cu replica asta ai impuscat doi iepuri dintr-o lovitura. Adica m-ai insultat si pe mine, si pe mama. Esti aproape out, dragule.

5. “Cati ani ziceai ca ai?” Adica vrei sa spui ca par batrana la varsta mea, sau cum? Am suficient de mult cat sa stiu ca nu trebuie sa-ti raspund la astfel de intrebari nepoliticoase.

6. “La fel a facut si fosta mea prietena!” Daca tot aduci vorba de fosta ta, ai grija sa spui ca ea era net inferioara, ca nu exista niciun termen de comparatie intre mine si ea. Te rog. Imi spui ca am facut ceva la fel ca ea. Vreau sa-mi zici ca am facut acel ceva mult mai bine decat ea..

Citeste si:
Jador, declarație de dragoste pentru Alexandra Dobbia. Ce mesaj i-a...
Jador, declarație de dragoste...

7. “Esti draguta.” Iar tu esti un copil. Vreau sa aud de la tine ca arat formidabil de bine, ca sunt grozava, superba, extraordinara. Multe fete sunt doar dragute. Daca tot ai ajuns langa mine, nu face economie la metafore, epitete si superlative. Asa te vreau! Sunt formidabila..

8. “Pot sa te sarut?” Fa-o. Ma intrebi si uite cum strici momentul. Daca simti tu ca e clipa potrivita, treci la actiune. Hmmm. De cand asteptam sa-ti simt buzele..

9. “Cea mai buna prietena a ta arata demential!” Aha. Si mie tocmai ce mi-ai zis ca sunt draguta. Ai zis asta si voi avea eu grija sa nu o mai vezi niciodata.

10. “Esti complet absurda si irationala!” Aproape ca imi pierd mintile cand aud cuvintele astea doua. Femeile le urasc, asa ca evita-le! Spunandu-mi ca sunt irationala, nu faci altceva decat sa anulezi orice comunicare cu mine.

Citeste si:
Dana Roba a chemat ambulanța. Starea ei s-a agravat, după...
Dana Roba a chemat ambulanța....

11. “Plateste tu!” Imi place la nebunie cand un barbat achita integral nota de plata. Poti sa-mi zici apoi, daca nu stai bine cu banii sau pur si simplu nu vrei sa platesti numai tu (nimic in neregula aici) cat anume iti datorez. Insa pe moment, fii un adevarat macho si plateste tu!

12. “Nu-i asa ca am fost al naibii de bun?” Dupa ce fac dragoste, femeile au nevoie de atingeri si vorbe frumoase, nu intrebari fara sens. Cum ai fost ai fost, nu poti schimba nimic..Si nu, nu ai fost al naibii de bun.

13. “Sunt stresat!” Te apreciem ca muncesti, ca studiezi sau ce mai vrei tu, insa nu ne arunca in fata vorbele astea cand tu te simti lipsit de chef de orice. O femeie are nevoie de atentie si atentia nu vine de la masculi stresati..

14. “Esti un frumu mic si scumpic si dragalas..” Unde e masculinitatea? Uneori e ok sa fii si copil, insa nu exagera! Daca o tii numai asa, ea va considera ca te-a adoptat, copilas scumpic si dragalas..

Citeste si:
Carmen Grebenișan participă la Survivor România. Ce spune Alina...
Carmen Grebenișan participă...

15. “N-am avut timp sa-ti iau un cadou.” Stii tu, nu cadoul conteaza, ci intentia, faptul ca te-ai chinuit putin, ai umblat ca sa cumperi ceva. La ocazii importante, nu te prezenta cu mana goala. Arata ca te-ai straduit si mai mult ca sigur vei primi si o recompensa pe masura..

16. "Cati prieteni ai mai avut?" E spre binele tau sa nu intrebi. Daca iti spun ca numarul lor e peste zece, cu siguranta te vei framanta putin..Ce mai conteaza trecutul? Important e ca ea este cu tine acum!

17. "Fostul tau era un .." O femeie va continua sa tina, macar putin, la un anume fost. Asa ca nu te apuca acum sa-l injuri pentru ca singurul care va pierde vei fi chiar tu.

18. "Te-ai masturbat vreodata?" Am fost intrebata de multe ori si am simtit o oarecare incomoditate in a formula un raspuns. Da, femeile o fac, dar o fac in liniste si nu prefera sa discute despre acest aspect. Mai bine ai avea grija sa ma simt excelent in timp ce facem dragoste si nici nu te vei mai gandi la asa ceva.

Citeste si:
Cum a reușit Andra să treacă peste comentariile haterilor! Vedeta...
Cum a reușit Andra să treacă...

19. "Nu iti sta bine deloc machiata. Te prefer naturala!" Afla ca nu ne facem mai frumoase numai pentru tine..

20. "Maria, Maria, Maria.." Esti inca cu gandul la fosta si rostesti in pat numele ei? Elibereaza-te complet de ea si apoi mai stam de vorba. Sau poate nu..

Un articol de: Jasmine


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.