Chiar daca ai impresia ca intre tine si partenera ta nu mai exista secrete, nu de putine ori te-ai intrebat cat de bine o cunosti cu adevarat...

Chiar daca ai impresia ca intre tine si partenera ta nu mai exista secrete, nu de putine ori te-ai intrebat cat de bine o cunosti cu adevarat... De ce uneori ai senzatia ca privirea ei calda iti mangaie sufletul si, alteori, aceeasi privire iti da de inteles ca se afla in cautarea altcuiva? Indiferent de personalitatea cuiva, totul pare a fi prestabilit undeva in univers, astfel ca existenta oamenilor este corelata cu influentele astrale.

Fiecare zi de nastere spune multe despre trecerea involuntara de la o anumita dispozitie afectiva la alta, pentru ca fiecare zi a saptamanii dispune de influenta unei plante. Pornind de la ziua ta de nastere, afla cateva dintre secretele artei seductiei. Cum stii sa iubeasti, sa cuceresti si sa pastrezi partenera de cuplu?

Luni

Daca ai fost nascut in prima zi a saptamanii inseamna ca planeta care te vegheaza este Luna. Aceasta predispune la pasiune si voluptate, la dorinte carnale mai mult decat la sentimente. Despre barbatul nascut Luni se spune ca are inclinatie spre iubirea tandra si bogata in gesturi, spre iubirea terestra, carnala, dar profunda.

Atat timp cat corpului ii este bine, sufletul nu cunoaste neliniste sau indoieli. Cu toate ca are o putere de seductie debordanta si isi poate juca partenera pe degete, pentru a-l subjuga iremediabil o femeie trebuie sa-i demonstreze dragostea ei. Barbatul nascut Luni este orgolios, posesiv cu ceea ce crede ca-i apartine. In iubire merge pana la extrem, insa nu prea stie sa ierte. Iubeste intens si uraste pe masura.

Marti

Barbatii nascuti intr-o zi de Marti se afla sub influenta lui Marte, planeta care induce stari conflictuale, decizii radicale, mari contradictii cu propria persoana, dar si cu partenerul de viata. In iubire au un stil haotic. Pentru ei dragostea reprezinta un amestec bizar de miere si fiere. Iau brusc decizii radicale pe care le contesta singuri dupa o perioada scurta de timp. Le place sa se bucure din plin de viata de cuplu, apoi destrama tot ceea ce au construit.

Citeste si:
Evenimente astrologice din aprilie 2024 ne îndepărtează de ce este...
Evenimente astrologice din...

Cad prada prea usor ispitelor, sunt instabili sentimental si mizeaza mai mult pe impulsurile pasionale de moment. Daca se ataseaza de cineva cu adevarat, o fac definitiv si violent, cu efuziuni care surprind si uimesc de fiecare data. Simt nevoia sa domine, sa subjuge, sa fie admirati si sa li se aminteasca in mod constant propria valoare. Orgoliul lor are nevoie sa fie gadilat si magulit.

Miercuri

Astrul dominant al persoanelor de sex masculin nascute miercuri este planeta Mercur. In cazul unui barbat nascut miercuri seductia nu are nevoie de niciun sfat sau ajutor, pentru ca ea se afla sub controlul uneia dintre cele mai avizate persoane. In cele mai banale gesturi, in strangerile de mana, in atingerile reciproce, in sarutarile fugare, in jocurile preludiului pe care le stapaneste atat de bine, barbatul nascut Miercuri da dovada de o imaginatie vie si de un dinamism inepuizabil. Cei nascuti in aceasta zi sunt insa nervosi, capriciosi, foarte patimasi si directi, dar in acelasi timp atenti la nevoile de afectiune ale partenerei. Nu exista alt barbat mai incapatanat si mai dornic de noi experiente erotice decat cel nascut Miercuri.

Citeste si:
Planetariul Constanța se redeschide. Care vor fi tarifele show-ului...
Planetariul Constanța se...

Joi

Viata ta sentimentala este influentata de planeta Jupiter, care predispune la echilibru si armonie, la respectarea regulilor si la un entuziasm temperat. Barbatului nascut Joi ii place ca el sa fie cel care face primul pas. Isi doreste ca inainte de a cunoaste o femeie ca iubita, sa ii cunoasca personalitatea. In intimitate ii place ca partenera sa fie cea care vine cu initiativa si noi propuneri.

Se indragosteste greu, insa o poate face pentru totdeauna. Din punctul sau de vedere, cucerirea femeii este mai putin importanta decat incercarile concrete de pastrare a ei. Cavalerului de moda veche ii plac femeile rafinate, finute, care manifesta dorinta de a fi luate sub o aripa protectoare. Este omul sigurantei si al stabilitatii si reprezinta tipul familistului convins.

Vineri

Planeta care domina persoanele nascute vineri este Venus. Iubirea pe care acestia o ofera nu sufera de excese de erotism sau de o pasiune devastatoare. Barbatii nascuti vineri au o tendinta innascuta spre rezervare si izolare si de cele mai multe sunt retinuti si calculati in gesturile si in actiunile lor.

Citeste si:
Un bărbat din Iași și-a pierdut un ochi după ce a aprins artificii...
Un bărbat din Iași și-a...

Din punct de vedere sentimental pot fi manipulati cu usurinta, fiind fascinati de femeile care au o atitudine rece si aristocrata sau, din contra, de femeile sensibile, care le solicita ajutorul. Se regasesc cu usurinta fie in ipostaza bunului samaritean, fie in postura lui Don Quijote, luptandu-se nu cu morile de vant, ci cu ghetari de indiferenta. In relatiile cu sexul opus isi doresc comunicare absoluta si sunt dispusi sa faca aproape orice pentru a o obtine.

Sambata

Destinul tau se afla sub influenta planetei Saturn, ceea ce inseama ca in loc de gaz pe foc iti place sa torni adrenalina. Esti o persoana emotionala, nechibzuita si spontana care se lasa prada instinctelor fara ca macar sa incerce sa se opuna. Iti place sa exploatezi pericolul din fiecare situatie. Iubirea ta nu cunoaste rezerve si pudoare, iar energia ta nu se concentreaza asupra partenerei, ci mai mult asupra propriei persoane.

Citeste si:
10 Caracteristici ale unui barbat de doi lei
10 Caracteristici ale unui...

Resimti cu durere orice respingere afectiva si sentimentele indoielnice. Esti capabil sa iubesti profund insa nici nu-ti trece prin cap ca ceea ce-ti bantuie gandurile si iti cauzeaza insomnii poarta un nume atat de ciudat si lipsit de sens: iubire.

Duminica

Destinul barbatului nascut duminica sta sub semnul Soarelui. Despre cei nascuti in ultima zi a saptamanii se spune ca sunt incapabili sa iubeasca o femeie daca aceasta nu le intelege, cel putin partial, preferinta vizibila pentru singuratate si libertate.

Li se reproseaza uneori ca nu se pot darui in totalitate si ca dispretuiesc voluptatea ametitoare pe care o poate aduce iubirea. Le este frica ca s-ar putea indragosti cu adevarat si adesea isi controleaza temperamentul care nu este atat de “rece” pe cat lasa impresia. Le plac femeile mai mature, capabile sa-i initieze in tainele profunde ale iubirii si care pot sa le inteleaga si sa le respecte spiritul libertin si singuratic.

Articol de Medeea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.