6 lucruri pe care femeile nu isi doresc sa le auda de la barbati.

Ce nu trebuie sa ii spui iubitei tale, daca iti doresti o viata de cuplu armonioasa alaturi de ea.

1. Ca s-a ingrasat

"De la o anumita varsta femeile se ingrasa. Si devin irascibile. Si urate. Si? De ce ar fi asta o problema, cand se nasc mereu altele care sa le inlocuiasca?" Spune asta unei femei si vei fi inecat instantaneu de lacrimile ei. Dat fiind chinul permanent prin care trece o femeie pentru a arata bine zilnic, se considera ca in dialogul cu ea exista cateva cuvinte nepermise. Sub nicio forma, nu pronunta: celulita, kilograme in plus, burtica, aripioare, vergeturi, piele asemanatoare cojii de portocala. Asadar, daca faci vreo referire negativa la aspectul fizic al partenerei tale si ii dai de inteles ca ar trebui sa scape de kilogramele in plus, trebuie sa fii constient ca pentru tot restul vietii vei avea ocazia sa o vezi incercand sute de retete pentru slabit, hranindu-se cu frunze fierte si consumand apa plata cu lamaie.

2. Ca ai observat o femeie mai frumoasa decat ea

Prima regula in cuplu: "Nimeni nu arata mai bine decat partenera ta!"
A doua regula in cuplu: "Partenera ta arata mai bine decat orice femeie!"
A treia regula in cuplu: "Partenera ta arata cel mai bine dintre toate femeile. Si este cea mai desteapta!"

Orice tentativa de a contesta cele trei reguli, te poate costa: telecomanda TV la ora transmiterii oricarui meci, partidele de sex nocturne (pe perioada nedeterminata), dreptul de a fi hranit cu ciorbita ta preferata etc.

3. Ca prietenii / parintii tai o displac

Se poate ca parintii tai sa nu iti "adopte" iubita cu entuziasm, cel putin la prima vedere, din diverse motive de regula intemeiate. Pe de alta parte, este posibil ca ea sa nu fie deschisa spre a se imprieteni cu prietenii tai si reciproc. Probabil ca fiecare are nevoie de timp pentru a se lamuri in privinta celuilalt, asa ca lucrurile ar trebui lasate sa decurga in mod natural. Desi s-ar putea sa ii fie evident partenerei tale la un moment dat ca rudele sau prietenii tai nu sunt tocmai nerabdatori sa o aiba prin preajma, ar fi bine sa nu ii confirmi direct acest lucru. E posibil ca in cele din urma sa arunce vina pe tine.

Citeste si:
Gecile pentru bărbați: 3 tendințe pentru sezonul rece
Gecile pentru bărbați: 3...

4. Ca esti nesigur in privinta viitorului relatiei voastre

Orice femeie isi doreste un barbat care sa ii ofere siguranta zilei de maine din anumite puncte de vedere. Daca stii ca ea se bazeaza pe relatia voastra si o considera de viitor, nu ii spulbera visele si sperantele, chiar daca treci printr-o perioada marcata de incertitudini. In functie de vechimea relatiei, astepta sa vezi cum decurg lucrurile si comunica in permanenta cu ea despre ce isi doreste fiecare.

5. Ca ai inselat-o

E clar: daca tot o faci, stiind ca din punctul de vedere al partenerei tale nu faci bine ce faci, macar nu vorbesti despre asta! Decat in cazul in care ai remuscari si esti constient ca odata ce ii dezvalui aventurile tale o vei pierde. Pana la urma, de ce ai insela-o (= ai minti-o), daca o iubesti si te gandesti la viitorul alaturi de ea? Sinceritatea iti este intotdeauna recomandata, pentru ca astfel dai dovada de maturitate si de respect in primul rand fata de tine. Ca sa nu mai spunem ca a insela este in principiu un "must not", chiar daca te incita ideea ca dupa ce o faci te vei arunca intr-o cursa permanenta pentru a scapa basma curata.

6. Ca nu esti incantat de sexul cu ea

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

Daca, desi faceti eforturi, nu va intelegeti in pat, atunci... Houston, we've got a problem! Trebuie totusi sa fii discret cand abordezi problema sexualitatii. Nu ii spune niciodata ca ai avut parte si de partide mai bune inainte de a o cunoaste, dar nici nu ii lauda performantele, daca nu esti multumit de ele. Multe cupluri se destrama din cauza incompatibilitatii sexuale si sunt destul de multe sanse sa ajungeti la despartire in acest context, daca va pierdeti rabdarea. Arata-i cum sa procedeze, ajut-o sa iti inteleaga mai bine nevoile si totul se va rezolva de la sine. Sexul satisfacator nu vine ca si cand ai apasa un buton. Poate ca unul dintre voi se confrunta cu stresul la locul de munca sau cu anumite probleme de sanatate, asa ca inainte de toate este indicat sa fiti apropiati unul de celalalt, pentru a trece impreuna peste problemele despre care nu va este intotdeauna usor sa vorbiti.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.