Uita de deodorante scumpe, roll-on-uri cu efecte rapide sau antiperspirante de ultima generatie.

Uita de deodorante scumpe, roll-on-uri cu efecte rapide sau antiperspirante de ultima ora. Mai nou, femeile se dau in vant dupa "aroma" ta naturala. Se pare ca substantele eliberate prin transpiratia subratului masculin actioneaza ca afrodisiac pentru sexul opus.

Conform unui studiu, femeilor le este mai usor sa detecteze partenerul compatibil, daca isi "clatesc" simtul olfactiv cu produsul glandelor lui sudoripare. Desi transpiratia subratului contine feromoni inodori, acestia au efect foarte puternic la nivelul subconstientului feminin.

Participantele la un studiu pe aceasta tema au declarat ca s-au simtit foarte relaxate odata ce au adulmecat transpiratia anumitor barbati de care s-au apropiat. De asemenea, s-a demonstrat ca expunerea la feromonii masculini accelereaza eliberarea hormonului luteinizing (LH), care controleaza menstruatia.

Cercetatorii Centrului Monell Chemical Senses din Philadelphia, Pennsylvania, considera ca aceasta descoperire poate duce la dezvoltarea de noi medicamente pentru fertilitate. Ei au precizat de asemenea ca efectul feromonilor ar putea fi exploatat si in industria cosmeticelor. Parfumurile barbatesti care contin feromoni masculini ar putea deveni irezistibile pentru orice femeie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.