La Hollywood cuplurile de vedete se formeaza si se destrama dupa cum bate vantul. Poate de aceea se inregistreaza atatea cazuri de "imperecheri" nepotrivite.

Nu este un secret faptul ca unele celebritati de la Hollywood se cupleaza mai mult de dragul imaginii. Fie pentru ca isi doresc neaparat copii, de pe urma carora isi rotunjesc apoi veniturile, fie pentru ca vor doar parteneri de evenimente mondene, starurile "cu greutate" pur si simplu nu si-ar confirma pe deplin statutul din ipostaza celibatarilor.

In tabloide suna intotdeauna bine formula "cel mai celebru cuplu", iar vedetele cauta sa se inscrie la un moment dat in aceasta categorie. In aceste conditii, este usor surprinzatoare preferinta unora pentru parteneri cu care aparent nu au nimic in comun. Cum la Hollywood cuplurile de vedete se formeaza si se destrama dupa cum bate vantul poate ca se explica aparitia cazurilor frecvente de "imperecheri" nepotrivite.

Iata cateva dintre cele mai nepotrivite cupluri de vedete:

1. Jennifer Lopez & Marc Anthony

Cine se astepta ca dupa idila cu Ben Affleck J-Lo sa se aseze la casa ei cu Marc Anthony? Ea - mulatra, sexy, forme voluptoase, el - alb, slab, mai scund decat ea. Impreuna au facut doi gemeni si probabil ca Marc asteapta cu nerabdare ca Jennifer sa dea jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

2. Britney Spears & Kevin Federline

Rezultatul relatiei? Au facut copii, apoi s-au tarat prin tribunale pentru custodia lor. Cariera ei s-a dus pe apa sambetei, si-a petrecut mai multe zile prin centrele de dezintoxicare decat in libertate, si-a distrus imaginea din toate punctele de vedere, iar momentan este paranoica. In schimb, el a devenit celebru peste noapte si s-a imbogatit mai ceva decat un castigator la LOTO.

3. Whitney Huston & Bobby Brown

Ea era una dintre cele mai respectate dive ale Hollywood-ului, el este un bad-boy care si-a ratat ceea ce cu greu putem numi cariera. Impreuna nu au adus decat necazuri: numeroase arestari, abuz de droguri si alcool, scandaluri si... declinul carierei uneia dintre cele mai talentate cantarete din toate timpurile. Probabil ca toata lumea spera ca intr-o zi Whitney sa isi revina si sa se reapuce de muzica.

Citeste si:
Cupluri celebre care demonstreaza ca dragostea adevarata poate dura
Top 10 cupluri celebre care...

4. Brad Pitt & Jennifer Aniston

Au fost impreuna aproximativ 7 ani si au reprezentat unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete. Totul pana in ziua in care Angelina Jolie s-a simtit pregatita sa devina mama si si-a dorit ca Brad sa contribuie cu ADN-ul... Bine a facut, pentru ca Brad si Jen nu au fost niciodata atat de frumosi impreuna precum scria presa.

5. Michael Jackson & Lisa Marie Presley

Un cuplu presupune, printre altele, apropiere fizica permanenta. Lui Michael Jackson orice tentativa de acest gen i-ar putea fi fatala. Avand in vedere ca sansele lui de a se descompune cresc vertiginos, sa ne mai intrebam de ce Lisa si-a facut bagajele si a plecat sa faca sex cu un barbat normal?

6. Drew Barrymore & Tom Green

Cine si-ar fi imaginat ca un "angel" s-ar fi putut indragosti de un "geek"? Nu se stie cum a reusit Tom sa o duca pe Drew in fata altarului, insa nici nu mai conteaza avand in vedere ca dupa sase luni au considerat ca e cazul sa se desparta din pricina nepotrivirii caracteriale. Probabil ca vazuse si ea "Freddy Got Fingered".

Citeste si:
Diferente evidente! Cele mai nepotrivite cupluri celebre
Diferente evidente! Cele mai...

7. Heidi Klum & Seal

Ne-am putea holba la pozele cu ei ore in sir fara sa gasim ceva ce i-ar recomanda drept cuplu. Seal ne place, Heidi Klum ne place si mai mult, insa impreuna sunt exact ca Soarele si Luna. Sau poate ca tocmai acesta este farmecul lor...

8. Nicole Richie & Jeff Goldblum

Un alt cuplu fizicalmente atipic a lovit Hollywood-ul prin '96. Despre Nicole Richie stim ca ar putea avea orice barbat bine, daca si-ar dori acest lucru. Prin urmare, ne intrebam cu stupoare la ce s-o fi gandit cand s-a afisat cu "Omul-Musca" a.k.a. Jeff Goldblum? Cum era de asteptat insa, nu au rezistat mult impreuna. Probabil ca omul chiar bazaie din cand in cand...

9. Rihanna & Josh Hartnett

Au rasarit ei stiu de unde si au apus dupa o relatie de cateva luni, cand Rihanna s-a trezit intr-o dimineata si a avut probabil acea senzatie pe care o are o femeie mahmura dupa ce se vede in patul necunoscutului insistent care a agatat-o in bar.

Citeste si:
10 imagini care surprind pasiunea cuplurilor celebre
10 imagini care surprind...

10. Angelina Jolie & Billy Bob Thornton

Angelina si Bob s-ar fi putut numi la fel de bine "Vampira" si "Redneck". Intelegem ca drumul spre marea iubire e intesat cu obstacole nebanuite, insa Billy chiar facea parte dintre cele usor de trecut. Si cand te gandesti ca Angelina se unduia toata pe langa Bob ori de cate ori se afisau impreuna...

11. Julia Roberts & Lyle Lovett

Povestea lor reprezinta versiunea moderna ideala pentru celebrul film animat "Frumoasa si Bestia". "Pretty Woman" nu a mai fost atat de pretty pe langa "Ugly Lyle", care a reusit performanta de a o eclipsa uneori tocmai prin faptul ca era atat de diferit de ea. Chiar daca pentru Julia factorul vizual a fost catusi de putin important, relatia s-a inchieiat de ceva vreme, iar momentan actrita formeaza un cuplu frumusel cu Danny Moder, impreuna cu care are 3 copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.