In urma unui studiu a rezultat ca, pentru femei, ciocolata este o tentatie atat de irezistibila, incat se plaseaza pe locul 1 in topul placerilor comparabile cu sexul.

In urma unui studiu a rezultat ca, pentru femei, ciocolata este o tentatie atat de irezistibila, incat se plaseaza pe locul 1 in topul placerilor comparabile cu sexul.

Pornind de la faptul ca, pentru femei, ciocolata a fost intotdeauna o tentatie si un afrosidiac, studiul, la care au participat 3500 de femei din 13 tari, a avut drept scop sa dezvaluie cat de intensa este, de fapt, legatura dintre ciocolata, femei si sex, iar rezultatele au fost foarte interesante.

Astfel, 80% dintre respondente au declarat ca, pentru ele, ciocolata este o tentatie irezistibila, iar la intrebarea: “Ce anume iti ofera o placere comparabila cu sexul?”, ciocolata a intrunit cel mai ridicat procent de raspunsuri afirmative, peste 41%, procentaj, care a plasat-o pe locul intai in topul placerilor comparabile cu sexul.
Pe locurile urmatoare in top s-au plasat: o masa excelenta (a intrunit 32,5% din raspunsurile afirmative), un somn bun (28,2%), un parfum bun (25,7%) si un pahar de vin bun (19,9%). Doar 28,2% dintre femei au spus ca niciuna dintre aceste placeri nu se compara cu sexul. Din studiu a mai rezultat ca peste 67% dintre femei sunt in stare sa ascunda ciocolata, pentru a nu fi nevoite sa o imparta, iar modalitatea preferata de a savura ciocolata, care a intrunit peste 60% din raspunsurile afirmative, este “sa musc cate o bucatica si o las sa mi se topeasca in gura”.

La acest studiu, comandat de Axe si realizat de institutul argentinian Datos Claros, au participat femei din Franta, Australia, Filipine, Germania, Brazilia, Italia, India, Spania, Mexic, Argentina, Olanda, Marea Britanie si SUA.

Care este legatura dintre barbati si ciocolata? In urma acestui studiu, Axe a lansat noul bodyspray Axe Dark Temptation, pentru a-i face pe barbati irezistibili pentru femei, precum ciocolata.Parfumul noii variante Axe Dark Temptation este realizat de celebra Ann Gottlieb - creatoarea parfumurilor pentru casele de lux Christian Dior, Carolina Herrera si Donna Karan.

Experienta ei in domeniul marcilor de lux a adus intotdeauna o nota de exclusivism gamei Axe. Referindu-se la Axe Africa, o varianta care, desi face parte dintr-o gama de bodyspray-uri masculine, este preferata si de femei, Ann Gottlieb a declarat: ”Noul Axe Dark Temptation va fi un al doilea Axe Africa: un parfum ravnit de barbati si adorat de femei".

Citeste si:
SONDAJ: Ce părere au bucureștenii despre Nicușor Dan în funcția de...
SONDAJ: Ce părere au...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.