Cu totii avem obiceiuri pe care cei din jur le contesta sau le aproba. Care dintre ele o scot din sarite pe partenera ta?

Cu totii avem obiceiuri pe care cei din jur le contesta sau le aproba, in functie de modul in care ii afecteaza sau ii avantajeaza. Care dintre ele o scot din sarite pe partenera ta si de ce?

1. Conduci prea incet sau prea repede

Vitezomanii sunt interesanti pana in momentul in care par sa isi faca o meserie din a baga frica in pasegerul din dreapta, iar soferii prudenti sunt de admirat pana in momentul in care iti pierzi rabdarea si urli "Calc-o, mocofanule!". Daca ai de gand sa o impresionezi cu schemele de drifting pe care le cunosti, asigura-te ca ii place sa traiasca la extrem. In mod normal nimeni nu se simte confortabil langa cineva care fie conduce haotic si necontrolat, fie este crispat si pierde mai mult timp decat necesar pentru a parcurge traseuri simple.

2. Esti dezordonat

Iti arunci hainele peste tot cand te schimbi si uneori nu le separi pe cele purtate de cele spalate, esti neglijent in privinta ordonarii lenjeriei intime, nu arunci gunoiul la timp, "scapi" ambalajele produselor pe strada etc. Toate acestea sunt gesturi pe care cineva educat altfel decat tine nu ti le poate tolera la infinit. Cand te afli alaturi de o femeie, este cu atat mai important sa nu faci gafe care tin de codul bunelor maniere.

3. Te certi cu ea in public

Daca nu esti dispus sa temperezi un conflict iscat in public, risti sa creezi live scenariul unei telenovele in care ea devine fortata sa joace. Cand persoana pe care o provoci la dispute se vede nevoita sa iti raspunda, o face instinctiv din orgoliu. Nimanui nu ii face placere sa se afle in atentia celor din jur in timp ce "inghite" reprosuri sau apelative neplacute din partea altcuiva. Discretia trebuie pastrata cu atat mai mult in cazul conflictelor de cuplu, asta daca nu aveti o pasiune pentru "a va spala rufele" in public...

4. Esti fitos

Consideri ca esti grozav si ca nimeni nu e ca tine, ai tendinta sa afisezi o atitudine ironica mai ales fata de chelneri, soferi de taxi si receptioneri, esti atat de infatuat incat abia rspunzi la saluturile altora etc. Probabil ca fitele tale au impresionat-o pe partenera ta la inceputul relatiei, cand ii pareai cool, sexy, amuzant. Insa de cand simte ca a devenit una dintre "victimele" complexului tau de superioritate, se gandeste la faptul ca nu vei putea sa iubesti pe cineva cu adevarat atat timp cat iti idolatrizezi propia persoana.

Citeste si:
Istoric: Ce rol are Rusia în conflictul Serbia-Kosovo
Istoric: Ce rol are Rusia în...

5. Nu lasi bacsis cand o inviti in oras

Nu doar la noi se considera ca persoanele care presteaza impecabil serviciile de care te bucuri, ar trebui recompensate aditional, direct de client. Anumite industrii in care lucreaza o multime de oameni depind de gesturile filantropice ale clientilor, asa ca nu te zgarci si demonstreaza-i partenerei tale ca "ai cu ce", atunci cand o inviti in oras. Nu i-ar pica prea bine sa scoata din propriul buzunar maruntisul pe care tu te incapatanezi sa il pastrezi...

Articol de Torque



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.