Intalnirea cu ea te determina sa ai mai multa grija de tine?

Nu te afli la prima intalnire cu o femeie, asa ca stii deja cum sta treaba: atentie la imagine si la atitudine! Cele cateva ore in care ai sansa sa fii alaturi de cea pe care abia ai cunoscut-o, reprezinta marele test pentru potentiala voastra relatie, asa ca nu ezita sa iti promovezi cat mai bine calitatile. Daca esti un tip mai putin romantic, imagineaza-ti pur si simplu ca prima intalnire este asemenea unui interviu pentru obtinerea jobului dorit si gandeste-te la cum ai actiona pentru a-ti impresiona viitorul sef.

1. Alege o tinuta eleganta, care sa te avantajeze.

Desi nu ne place sa credem ca haina il face pe om, felul in care te imbraci vorbeste despre tine. Cand spunem tinuta eleganta, nu ne referim la sacou si cravata, ci la haine de calitate, imbinate armonios. Nu uita ca femeile isi indreapta intotdeauna privirea asupra pantofilor, asa ca nu neglija aspectul lor. Faptul ca iti pasa de tine inseamna din start ca iti va pasa si de ea.

2. Nu exagera cu accesoriile.

Chiar daca folosesti un parfum de calitate, evita sa iti torni jumatate din el pe haine in ideea ca ea se va simti mult mai atrasa de tine, pentru ca nu faci decat sa pornesti ofensiva impotriva simtului ei olfactiv. Nu iti acoperi parul cu trei straturi de gel, nu purta bijuterii inutile si incearca sa asortezi accesoriile la care nu esti dispus sa renunti.

3. Comunica, nu conversa inutil.

Este sansa ta sa ii demonstrezi ca ai principii, ambitii si ca stii exact ce iti doresti. Nu ii da de inteles ca te-ai ratacit prin viata, pentru ca femeile pun accent pe abilitatea barbatilor de a le oferi siguranta din toate punctele de vedere. Faptul ca ai sau ai avut un job cat de cat important te va avantaja fara indoiala. Nu incepe sa ii povestesti lucruri inutile, ci pastreaza anumite limite ale comunicarii si nu uita sa asculti in aceeasi masura in care vorbesti.

Citeste si:
Cum sa arati bine la o nunta
Cum sa arati bine la o nunta

4. Alege un meniu echilibrat.

In cazul in care iesiti la restaurant, in club sau oriunde se serveste alcool, nu exagera cu cantitatea si nu folosi spirtoasele pentru a-ti inhiba timiditatea sau pentru ca atmosfera indeamna la dezmat. In niciun caz nu considera ca se cuvine sa ii faci cinste cu alcool. Daca vrei sa ii platesti bautura, intreab-o intotdeauna ce prefera. Desi femeile mananca mai putin decat barbatii la intalnire, nu e cazul nici sa te abtii, nici sa comanzi portii gigantice. Daca esti gurmand, poti servi o gustare inainte sa te intalnesti cu ea.

5. Nu face aluzii sexuale.

Daca scopul nu este sa ai o aventura de o noapte, nu astepta ca ea sa iti cedeze de la prima intalnire. Nu face glume cu tenta sexuala si nu privi in mod insistent spre anumite parti ale corpului ei, pentru ca s-ar simti stanjenita. Nimic nu este mai sexy pentru o femeie cu perspective decat un barbat rabdator.

Citeste si:
Sigur nu stiai! Ce spune culoarea parului despre personalitatea ta
Sigur nu stiai! Ce spune...

6. Hobby sau obsesie?

Daca faci sport pentru a te mentine in forma, este in regula. Daca sportul este religia ta, s-ar putea sa ai o problema. In cazul in care mergi la sala, iar asta se vede, ai putea fi tentat sa iti etalezi formele oriunde, oricand cu mandrie, astfel ca cei din jur ar putea spune despre tine ca esti infatuat. Desi femeile apreciaza muschii barbatilor, nu le-ar placea sa concureze cu ei... Esti suporter infocat? Fa diferenta intre amicii cu care bei bere si femeia pe care incerci sa o impresionezi. Vorbeste despre fotbal cu ea si nu te mira daca in urmatorul minut se scuza si pleaca.

7. Igiena trebuie sa corespunda cu look-ul pretentios.

Degeaba ti-ai facut un mot in frunte daca nu te-ai spalat pe dinti, asa cum degeaba ai pantofi "de firma" daca ciorapii sunt rupti. Desi poate nu faci parte din categoria celor care nu acorda atentie igienei personale, exista accidente care te pot pune in situatii neplacute. Verifica-ti intotdeauna mirosul respiratiei si incearca sa nu te agiti prea mult cand sunt sanse sa transpiri in exces. Bafta!

Citeste si:
10 secrete pe care fata cuminte le poate invata de la o parasuta
10 secrete pe care fata...

Articole de Quiqs

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. 10 gafe la intalnire
2. Asteptarile ei la prima intalnire cu tine
3. Ghidul tau de intalniri online


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.