Poate ca pana acum nu ai gasit persoana in preajma careia sa te simti mai "tu" ca niciodata si te-ai implicat in relatii doar de dragul de a nu fi singur. Insa ceva s-a schimbat...

Poate ca pana acum nu ai gasit persoana in preajma careia sa te simti mai “tu” ca niciodata si te-ai implicat in relatii doar de dragul de a nu fi singur. Insa ceva s-a schimbat...

Daca nu ai mai fost indragostit, probabil ca ti se va parea ciudat sa experimentezi astfel de sentimente, tocmai tu... Nu spunem ca nu ai fi capabil, ci doar ca nu te-au preocupat pana acum relatiile stabile.

Dar, cum “orice nas isi are nasul”, iata 10 semne care indica faptul ca noua ta partenera ti-a revolutionat conceptiile despre iubire:

1. Te gandesti la ea constant

Imaginea ei iti apare in minte indiferent de context si te intrebi daca si ea se gandeste la tine. Ai tendinta sa o suni si sa o intrebi daca printre planurile ei poate include si intalnirile cu tine, dar te abtii de teama ca vei parea insistent sau ridicol. Desi este rolul tau sa “insisti”, ar fi bine sa o faci cu bun simt si sa nu ii dai de inteles ca esti gata sa iti organizezi programul zilei in functie de ea. Stii cum e... la inceput testezi teritoriul, pentru a sti ca merita sa lupti.

2. Ai uitat-o pe “fosta”

In cazul in care relatia ta anterioara a durat atat cat sa conteze, e posibil ca dupa despartire “sechelele” sa se mentina destul de mult timp. Oricum, tu nu mai ai motive sa privesti inapoi. Daca aveai dubii in privinta despartirii de fosta ta prietena, acum ai certitudinea ca ai procedat corect. Daca altadata simteai nevoia sa pastrezi legatura cu ea, acum te simti pregatit sa renunti si sa iti continui viata alaturi de noua ta partenera. Pana la urma, nici nu mai intelegi ce ai gasit atractiv la “fosta”.

3. Iti pasa de ea

Spre deosebire de femeia cu care ai avut o aventura de o noapte si de la care nu vrei mai mult, cea cu care iti doresti o relatie durabila inseamna atat de mult pentru tine, incat ai vrea sa stii totul despre ea: de unde vine, cu ce se ocupa, cum este familia ei, cum sunt prietenii ei etc. In plus, daca o iubesti cu adevarat, iti pasa de starile ei, iti doresti sa imparti cu ea si momentele triste si pe cele fericite, o suni nu pentru a-i cere intotdeauna ceva, ci pentru a o intreba pur si simplu cum se simte.

Citeste si:
15 lucruri pe care le poti faci cand ramai fara NET
15 lucruri pe care le poti...

4. Ii accepti si obiceiurile mai putin placute

Uneori plescaie cand mananca, este foarte superstitioasa, rade zgomotos sau, intr-un cuvant, face anumite lucruri care in mod normal te-ar enerva. Cu toate acestea, obiceiurile care, pana la urma, o individualizeaza, iti smulg mai degraba zambete indulgente decat grimase ironice.

5. Comunicati foarte bine

Se intampla frecvent ca dialogul vostru sa fie foarte armonios si sa va completati reciproc ideile. Tu incepi o fraza si inainte de a-ti exprima punctul de vedere pana la capat, ea intervine si comunica in asentimentul tau. In plus, observa imediat cand te preocupa ceva si iti interpreteaza foarte bine nu numai gesturile, ci si tacerea.

6. Nu te incita in mod deosebit prezenta altor femei

Daca altadata te preocupa exploatarea anumitor caracteristici ale sexului opus si te remarcai in fata fiecarei femei pe care o placeai, de cand ai intalnit-o pe “ea” iti ramane indiferenta gravitarea femeilor in jurul tau. Chiar daca le admiri, nu te intereseaza dincolo de acest aspect.

Citeste si:
Otilia Bilionera iubește din nou. Artista este într-o relație cu un...
Otilia Bilionera iubește din...

7. Iti organizezi activitatile astfel incat sa iti ramana cat mai mult timp pentru ea

Daca ai ajuns sa-ti faci ordine pana si pe birou, pentru a aseza poze cu ea, e clar, esti indragostit lulea! Dincolo de asta, ai ambitia de a-ti organiza mult mai bine activitatile, pentru a petrece mai mult timp la intalnirile cu partenera ta, ceea ce nu este deloc rau. Este foarte important sa iti poti imparti in mod echilibrat timpul, pentru ca niciunul dintre aspectele vietii tale sa nu aiba de suferit. Gandeste-te ca multe relatii se deterioreaza din pricina lipsei de timp a unuia sau a ambilor parteneri pentru viata lor intima.

8. Nu te deranjeaza sa faci mici compromisuri

In orice cuplu este nevoie ca partenerii sa faca mici compromisuri pentru a impaca ambele tabere. Daca te limitezi insa la compromisuri si nu ajungi sa numesti sacrificii pana si lucrurile marunte pe care le faci pentru cuplu, totul va fi bine. Nu va fi usor sa te acomodezi cu viata in doi, dupa ce, de exemplu, ai petrecut mai mult timp flatandu-ti egoismul de burlac.

Citeste si:
Jador, îndrăgostit până peste cap. Artistul, noi declarații despre...
Jador, îndrăgostit până peste...

9. Prioritatea ta este cuplul vostru

Obisnuiai sa te antrenezi la sala seara, pentru ca in timpul zilei mergeai la serviciu, dar daca ea gaseste uneori timp pentru a lua cina cu tine, nu te deranjeaza sa chiulesti de la antrenament. Obisnuiai sa ramai la serviciu peste program, dar de cand sunteti impreuna, ai renuntat la acest obicei. Obisnuiai sa te intalnesti frecvent cu prietenii in oras, dar mai nou refuzi tot mai des apelurile lor sau accepti intalniri scurte.

10. Te gandesti cu optimism la viitor, iar ea se afla acolo

Nu faci neaparat lista cu numele copiilor vostri, dar iti place sa te gandesti ca intr-o zi veti locui impreuna, ca veti face cumparaturi impreuna, ca iti va gati pentru prima data, ca veti vopsi peretii casei in nuantele pe care le-ati ales impreuna etc. Chiar daca suna ca un basm clasic, nimic nu este imposibil atunci cand esti indragostit si nu e nimic rau in a te simti astfel!

Citeste si:
Jador a dat-o uitării pe Georgiana! Manelistul s-a îndrăgostit de o...
Jador a dat-o uitării pe...

Articol de Torque

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. De ce (mai) iubim femeile?
2. Virginele: (I)rezistibile?
3. Dragoste versus sex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.