Despre relatia de prietenie intre un barbat si o femeie se discuta mult, se emit multe teorii si se exprima si mai multe puncte de vedere.

Despre relatia de prietenie intre un barbat si o femeie se discuta mult, se emit multe teorii si se exprima si mai multe puncte de vedere. Majoritatea pot fi impartite in doua mari categorii. Pe de o parte ii avem pe cei care cred ca asa ceva este posibil, si pe alta parte exista cei care cred ca aceasta nu este posibila fara sa duca inevitabil la dezvoltarea altei laturi, cea sexuala.

Cei care sustin ca relatia de prietenie poate exista intre un barbat si o femeie mereu vor aduce argumentul unei foarte bune intelegeri si comunicari. De asemenea, ei sustin ca sunt anumite lucruri pe care le poti spune mai usor unei persoane de sex feminin decat prietenilor cu care bei bere seara. Si ei sunt un sprijin, insa nu pot da sfaturi la fel de competente in probleme care au nevoie de “a woman's touch”. O femeie, de asemenea, iti va fi mereu alaturi cand vei avea nevoie de ea.

Dar este bine sa ai vedere cateva lucruri: de cele mai multe ori, daca ai o relatie de prietenie cu o femeie, este posibil ca aceasta sa fie interpretata gresit de cei din jur. Chiar daca partenera ta nu este geloasa, nu i-ar fi indiferent un apel la ora 02:00 de la cea mai buna prietena a ta, care te anunta ca a ramas fara benzina, de exemplu. De asemenea trebuie sa te gandesti si la relatia in care ea este implicata. Poate ca si in cuplul ei ar dauna anumite lucruri pe care tu le faci doar din prietenie, dar care ar putea fi interpretate gresit.

Cel mai important lucru intr-o astfel de relatie este sa nu te implici foarte mult sentimental. Este bine chiar recomandat sa te atasezi ca de un prieten, insa trebuie sa ai grija ca lucrurile sa nu evolueze la nivel fizic, pentru ca atunci totul este pierdut.

Cei care argumenteaza contra acestui tip de relatie sustin ca intotdeuna vei dori mai mult atunci cand iti petreci ceva timp in compania celei pe care o consideri o foarte buna prietena, lucru care nu este intotdeauna gresit. De foarte multi ori tentatia e mare si vei vrea sa ai mai mult decat simpla ei prietenie. Insa de cele mai mule ori femeile inteleg printr-o relatie de prietenie doar atat... Si desi s-ar putea emite prin metode subtile ca poate fi vorba de mai mult, s-ar putea ca semnalele sa nu trebuiasca interpretate. Chiar daca te ia tot timpul in brate sau chiar te tine de mana uneori, este posibil sa fie doar o forma de manifestare a sigurantei pe care i-o inspira prezenta ta.

Citeste si:
Femeia Ideala
Femeia Ideala

Chiar daca unii sunt pro si altii sunt contra ideii, nu se va putea spune niciodata cu certitudine ca acest tip de relatie de prietenie poate exista intre sexe. Oricum, un lucru este sigur: in multe cazuri lucrurile degenereaza si duc inevitabil la sex. Si totusi am intalnit si cazuri in care legatura platonica a fost preludiul pentru o relatie stabila de cuplu.

Articol de Vlad


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.