Pentru ca ar fi ideal ca partenera oricarui barbat sa fie frumoasa, inteligenta si intelegatoare (la un loc), sansele de a gasi exact contrariul cresc considerabil!

Da, vorbim despre formula clasica a femeii care arata excelent, dar care nu ar trebui sa deschida gura. Probabail ca nu de putine ori ti s-a intamplat sa o intalnesti si sa ajungi la dureroasa concluzie ca e seaca din punct de vedere intelectual si emotional. Insa cui ii pasa, cand apare in fata ta pe picioare de 1.50 m, cu un fund superb si o pereche de sani lacrimogen de senzuali?

Cum te comporti cu o femeie care scoate 'porumbei' in loc de cuvinte, dar care ar putea face minuni in pat?

1. Ai rabdare!

Cand observi ca orice tentativa de a discuta cu ea esueaza cu brio, aproape ca iti vine sa te intrebi ce cauti in acel loc, in acel moment si sa reactionezi pe masura. Nu te manifesta ca un nevrotic si nu face referiri lipsite de bun simt la IQ-ul ei (oricum s-ar putea sa nu inteleaga). Acorda-i mai multe sanse, altfel e posibil sa pierzi singurul lucru bun care ti se poate intampla: o partida de sex cu artificii.

2. Ignora prostia, concentreaza-te asupra imaginii.

Ce-i al ei, e al ei si e bun! Dar poate fi si al tau, daca stii cum sa o convingi. Exista doua coordonate: observi ca este un 'vis umed' in miscare; ii vorbesti si constati ca totul i se misca, mai putin neuronii. Nu te concentra asupra partilor negative. Pana la urma, amandoi va doriti acelasi lucru, asa ca sariti peste partea cu 'as vrea sa te cunosc mai bine'.

3. Coboara putin la nivelul ei.

Cu riscul de a-ti sacrifica demnitatea, incearca sa cooperezi, chiar daca discursul ei pare 'recitat' de Miss Univers care promite ca va rezolva problema foametei globale. Chiar daca nu aprobi direct ceea ce spune sau glumele pe care le face, le poti trece cu vederea, pastrand o atitudine joviala. Pana la urma, va aprecia faptul ca ii acorzi atentie si rabdare, pentru ca toate femeile apreciaza asta.

4. Simplu si eficient.

Citeste si:
Cum sa o impresionezi la intalnire
Cum sa o impresionezi la...

Mai degraba decat sa te adaptezi din mers surprizelor pe care ti la face in timpul conversatiei, incearca sa fii stapan pe situatie. Desi trebuie sa dai dovada de diplomatie, nu e cazul sa pari impresionat de conceptiile ei (semi)filozofice. Apeleaza mai mult la gesturi, decat la cuvinte: invat-o sa manance cu ajutorul betisoarelor chinezesti, daca sunteti la restaurant, explica-i cum se prepara cocktail-ul tau favorit, mergeti la cinema impreuna etc. Evita muzeele sau piesele de teatru - va fi tentata sa isi dea cu parerea despre stilul baroque, iar acesta nu poate fi un lucru bun pentru nervii tai.

5. Gaseste similitudini intre tipurile personalitatii voastre.

O femeie care nu sclipeste de inteligenta poate sa aiba alte calitati, care sa o recomande drept o buna partenera de viata. Simtul umorului, atitudinea placuta, modul in care reuseste sa destinda atmosfera sau chiar bunul gust vestimentar si tinuta fara cusur, pot fi cateva aspecte pentru care ar merita sa ramai pentru un timp alaturi de ea. Este imposibil sa nu gasesti cateva elemente care sa corespunda cu felul tau de a fi. La inceputul unei relatii este esential sa cauti asta. Pana la urma, poate vei reusi sa ii schimbi anumite conceptii si sa o faci sa inteleaga ca nu toate lucrurile sunt albe sau negre. In mare parte, felul ei de a se comporta poate depinde si de relatiile anterioare pe care le-a avut. Important este sa pornesti intotdeauna cu mintea deschisa, cand iti propui sa faci ceva si sa accepti ideea ca oricine se pricepe la ceva, chiar daca nu la toate lucrurile care te-ar face pe tine fericit.

Citeste si:
5 gesturi cu care o respingi
5 gesturi cu care o respingi

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.