Cand vezi o femeie frumoasa, iti trec prin cap ganduri 'necurate' si esti pe cale sa faci prima greseala pe care multi barbati o fac...

Cand vezi o femeie frumoasa, iti trec prin cap ganduri 'necurate' si esti pe cale sa faci prima greseala pe care multi barbati o fac: 'te dai la ea' folosind metodele ridicole pe care le improvizezi in goana de a o impresiona.

Daca te trezesti cu reactii neplacute, inseamna ca undeva ai gresit. Deh, atitudinea 'desteapta' nu e la indemana oricui, dar cu putin exercitiu, vei invata ca femeile care stiu ce vor nu 'cad' la replici ieftine.

In primul rand, nu porni cu idei preconcepute de genul: 'e blonda, e proasta', 'daca se imbraca asa, inseamna ca e vampa' etc. Respectul pentru partenera ta trebuie sa existe, chiar daca iti doresti doar o aventura de o noapte - pana la urma prin asta te respecti pe tine, iar bunul simt e gratis! Multi barbati refuza sa abordeze unele femei, gandindu-se fie ca nu sunt de nasul lor, fie ca par genul care nu reactioneaza la anumite semnale... si iata cum se creeaza o serie de inadvertente in comunicare. Daca stii cum, unde si cand sa o faci, 'arta' agatatului devine o nimica toata.

Mai intai, retine ca timpul nu prea e de partea ta si trebuie sa fii creativ. Ai la dispozitie cateva minute sa arati ce poti, inainte ca ea sa-si gaseasca alta preocupare, departe de tine. Depinde insa si de context: daca te incumeti sa o abordezi pe strada, trebuie sa fii un adevarat 'player', pentru ca femeile pur si simplu nu acorda credit barbatilor care fac asta. Daca esti in club, simte-te liber sa actionezi; ai de partea ta foarte multe elemente: muzica, alcool, atmosfera, insotitori, miscari cool de dans etc.

10 gafe pe care le fac barbatii la 'agatat':

Din nefericire, replicile sau gesturile pe care esti tentat sa le folosesti nu tin in toate cazurile. Inainte sa recurgi la ele, gandeste-te la posibilitatea ca inaintea ta sa fi existat cineva care a zis / facut acelasi lucru - de multe ori, ironia femeilor fata de barbati se trage si de la faptul ca sunt satule de 'coincidentele' legate de modul in care sunt abordate.

Citeste si:
Cum sa arati bine la o nunta
Cum sa arati bine la o nunta

1. Iti supraestimezi calitatile

Doar pentru ca tu stii ca esti un tip de treaba, nu inseamna ca si ea va stii asta. Majoritatea femeilor vor tine 'garda' sus cand le vei 'invada' spatiul personal - lucru normal, de altfel. Putin umor de regula ajuta.

2. Incerci sa o 'prostesti'

Nu ii acorzi credit in masura in care ar trebui. Dovada de respect este cea mai importanta arma a ta! Nu incerca sa obtii numarul ei de telefon din prima incercare... ea stie ca vrei sa o agati, asa ca procedeaza altfel decat s-ar astepta. Incearca sa exprimi direct ceea ce vrei si nu bate campii in ideea ca in final o vei ameti cu sarmul tau. Daca adopti o atitudine relaxata si te exprimi clar, vei da dovada de personalitate si incredere in sine.

3. Nu iti faci planuri de 'bataie'

Unii oameni pot improviza foarte bine, dar sunt destul de multe sanse sa nu te afli printre ei. Un plan te va ajuta intotdeauna, chiar daca probabil nu este cel mai reusit din lume. Oricum socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu cea din targ, dar pana la urma asta este farmecul...

Citeste si:
Cum sa seduci o femeie rapid in functie de zodie
Cum sa seduci o femeie rapid...

4. Te comporti ca un pervers

Micile 'perversiuni' sunt permise doar in cuplu, cu consimtamantul ambilor parteneri, eventual pentru a condimenta putin relatia. Daca te apuci sa pipai fameile prin baruri sau sa le vorbesti nepotrivit, ai putea foarte bine sa porti si o emblema pe care sa scrie 'ajutor, sunt virgin!' Nu te holba intre sanii ei, nu incerca sa ii apuci hulpav fesele si nu o invita pur si simplu sa faceti sex. Genul asta de apucaturi nu vor functiona in cazul cuiva care a depasit etapa copilariei.

5. Esti arogant

Ai masina si toale scumpe, dar o improsti cu porumbei de fiecare data cand deschizi gura sa ii vorbesti. Imagineaza-ti ca mai si mirosi putin a transpiratie... Nu exageram cu nimic cand spunem ca exista foarte multe exemplare de acest gen. Chiar daca ai un statut material peste mediu, invata sa ai si o atitudine pe masura. Femeile gasesc sexy usoara aroganta masculina, dar usoara sa fie! Atat timp cat nu consideri ca femeia pe care incerci sa o seduci este un bun care in cele din urma iti va apartine, indiferent de comportamentul tau, totul va fi O.K.

Citeste si:
Cum o cuceresti, daca are prieten?
Cum o cuceresti, daca are...

6. Nu ai simtul umorului

Din nefericire, simtul umorului de calitate este pe cale de disparitie. Probabil ca ti s-a intamplat sa observi asta si in proximitate. E posibil sa fi fost dezamagit privind un barbat terorizand o femeie cu replici ieftine sau, dimpotriva, observand cum o femeie isi pierde din gratie incercand sa abordeze barbatul care ii place intr-un mod total inadecvat. In momentul in care te lovesti de anumite obstacole in demersurile tale, mai cu seama cand ai o conduita ireprosabila, umorul te poate salva in 90% din cazuri, daca stii sa il folosesti.

N.B. - E de preferat sa nu recurgi la glume cu conotatii sexuale!

7. Esti excesiv de prietenos

Riscul incercarii constante de a parea 'Mr. Nice Guy' este ca poti deveni mai degraba amicul, decat iubitul ei. Incearca sa pastrezi un echilibru intre prietenie si romantism.

Citeste si:
5 lucruri pe care nu indrazneste sa ti le spuna
5 lucruri pe care nu...

8. Pari interesat de alte femei

Cand ii sugerezi ca te intereseaza, a te uita dupa alte femei este poate cea mai mare jignire adusa celei pe care incerci sa o convingi sa te placa. E clar ca sansele de a-i parea serios scad undeva sub nivelul marii, asa ca ramane la latitudinea ta sa o dregi.

9. Vorbesti mult si nu asculti

E bine ca la acest capitol sa te itegrezi si la categoria clasica, a barbatului care tace si asculta. Asta nu inseamna ca o vei lasa pe ea sa se descurce cu conversatia, ci doar ca nu vei incepe sa bati campii cu subiecte de discutie neinteresante. Risti sa devii agasant. Apoi, daca ea are ceva de spus si pare multumita de faptul ca se destainuie, canta-i putin in struna si arata-te interesat. Ele apreciaza asta.

10. Nu folosesti corect limbajul trupului

Nu iti lipi privirea de pamant cand pasesti, nu face gesturi necontrolate si nu ii atinge corpul inainte de a observa aprobarea ei tacita. Este foarte important sa mentii contactul vizual si sa ii zambesti usor din cand in cand. Apoi, fii atent la ce incearca ea sa iti transmita pe cale nonverbala.

Bafta!

Articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.