"Scopul unei femei este sa aiba control asupra partenerului de cuplu, iar scopul unui barbat este sa se asigure ca asta nu se va intampla niciodata."

O discutie despre relatiile dintre sexe. O tanara de 19 ani si un barbat "bine" care se descurca grozav in comunicarea cu femeile. Un concept formulat de ea: "Scopul unei femei este sa aiba control asupra partenerului de cuplu, iar scopul unui barbat este sa se asigure ca asta nu se va intampla niciodata."

Interesant la aceasta teorie e ca putini barbati o inteleg, dar multe femei o cunosc instinctiv, inca de la varste fragede. Ea testeaza in permanenta abilitatea ta de a domina, uneori chiar fara sa fie constienta. E clar ca nu te poate intreba daca esti gata sa misti muntii pentru ca lumea sa fie un loc mai bun, dar are metodele ei de a afla daca esti in stare ca macar sa o sustii pe ea si sa o faci fericita.

Cum o abordezi?Asadar, cum poti trece testele pe care ti le pregateste? Cum sta treaba cu replicile pentru agatat si in ce masura functioneaza?

A aborda o femeie poate ca nu iti este mereu la indemna. De aceea, te gandesti uneori sa aplici cateva metode de rutina, pe care le-ai "cules" de la prieteni sau din diverse contexte. Primele minute ale conversatiei sunt practic cele in functie de care se decide continuarea.

Idei:

1. O "deschidere" buna ar fi sa ceri unei femei opinia in legatura cu anumite lucruri. Cunoscuta fiind placerea lor de a da sfaturi, faptul ca o abordezi in mod subtil si civilizat, nu poate fi decat un plus pentru tine.

2. Schimbul de priviri si mentinerea contactului vizual sunt esentiale. Daca te priveste, raspunde "provocarii" si nu intrerupe contactul vizual inaintea ei. Acest "joc" este maniera unei femei de a se arata interesata.

3. Chiar daca o gandesti, nu ii vorbi ca si cum esti nerabdator sa ajungeti in pat. Abordarea directa, fara inhibitii e recomandata, dar limitele dintre indrazneala si mitocanie pot fi adesea usor de incalcat.

4. Nu folosi replici ieftine de agatat, care sa contina termeni ca "papusa", "draga" sau "noi". Primii doi denota ironie si lipsa de bun simt, iar ultimul nu poate exista in conditiile in care nici "voi" nu existati, in sensul de prieteni, cuplu etc.

5. Daca faci complimente, fii subtil. Femeilor le place sa se simta in centrul atentiei, dar urasc abordarile bruste prin care le este invadat spatiul intim sau sa fie tratate precum un obiect sexual.

6. Nu incepe sa povestesti tot felul de lucruri irelevante, doar de dragul conversatiei. Nu o intereseaza nici detalii despre prietenii tai, nici ce faceai cand erai mic.

7. Cum procedezi cand esti respins? E drept ca astfel de momente sunt foarte stanjenitoare, dar prima regula este sa te comporti ca si cand nu s-ar fi intamplat mare lucru. Nu insista si in niciun caz nu ii vorbi urat. Daca pare ostila si iti spune, de exemplu, "Cred ca esti un tip caruia ii place doar sa se joace", raspunde-i "Deci incep sa te interesez...". Micile ironii se accepta, dar nu exagera!

"Normalitatea" unanim acceptata este ca barbatii sa faca primul pas, cam in majoritatea circumstantelor. Cu toate acestea, nu degeaba se spune ca in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie. Controlul ei asupra partenerului de cuplu se traduce pe plan afectiv, unde femeile investesc poate nu neaparat mai mult decat barbatii, dar mai rapid, mai intens si mai frecvent. Astfel, si pretentiile sunt mai mari, atat timp cat odata cu "expunerea" sentimentala, isi asuma o serie riscuri.

Un articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.