Cand vine vorba de cadouri probabil ca ti se intampla des sa dai din colt in colt nedumerit...

Cand vine vorba de cadouri probabil ca ti se intampla des sa dai din colt in colt nedumerit, pentru ca nimic din ce gasesti nu ti se pare indeajuns de potrivit pentru partenera ta. Stim deja ca a face cumparaturi nu este din principiu un hobby al barbatilor. Valentine's Day ti-ar putea da chiar mai multe batai de cap, iar asta pentru ca ceea ce oferi reflecta ce simti pentru partenera ta.

Desi buzunarul e fertil, dar stresul mare, probabil ca te repezi mai intai la targurile si expozitiile organizate special pentru asemenea evenimente, unde ai intr-adevar optiuni diverse, dar nu neaparat si satisfactoare pentru tine...

Idei pentru Valentine*s DayDA si NU pentru cadouri

Alegerea cadoului se face in functie de mai multe aspecte: nivelul de implicare afectiva, preferintele ei, durata relatiei si etapa la care ati ajuns.

1. Inceputul relatiei

DA - Mergi pe ideea cadourilor simbolice, care sa denote mai degraba in ce masura ai de gand sa te implici. Cand nu ii cunosti inca preferintele, un buchet mare de flori reprezinta intotdeauna o alegere buna. Daca i-l mai si trimiti la birou, unde poate fi privita cu invidie de colege, e cu atat mai bine. Nu imbina 7 sortimente de flori si las-o moale cu ambalajele ultrabombastice.

NU - Trandafiri galbeni (nu inspira pasiune), parfumuri, haine, incaltaminte, lenjerie intima, produse cosmetice, telefon mobil, bijuterii...

2. Relatie de cateva luni

Consideri ca viitorul relatiei voastre este stralucit? Comporta-te ca atare, mai cu seama in momentele in care ar trebui sa o surprinzi cu cadouri. Nu vorbim aici neaparat de lux, ci de originalitate. Dupa cateva luni de interactiune ar trebui sa ai temele deja facute...

DA - Orienteaza-te spre ceva original, elegant, stilat: seturi deja aranjate, care contin produse cosmetice sau de ingrijire corporala; o bluza sexy sau un accesoriu pe care stii ca si l-ar dori; o bijuterie cu clasa; bilete la un eveniment de care ar fi interesata; obiecte decorative care o pasioneaza (de birou / pentru acasa); lenjerie sexy (este un cliseu, dar femeile il adora), jucarii sexuale.

NU - Jucarii dezgustatoare, filme neinspirate, CD-uri cu muzica aleasa la nimereala, haine imprimate cu imagini sau cuvinte nepotrivite, perne din plus in forma de inima pe care sa scrie "Te iubesc", prea multe dulciuri.

3. Relatie indelungata

Un barbat insurat sau implicat intr-o relatie de lunga durata se va confrunta la un moment dat cu rutina. Asta pentru ca nu mai are de demonstrat anumite sentimente prin intermediul cadourilor, ci mai degraba incearca sa revigoreze atmosfera si sa evite plafonarea. Asta nu inseamna totusi ca nu poate surprinde prin creativitate.

DA - O cina romantica pregatita de tine sau rezervari la un restaurant elegant, o sedinta de masaj la un salon de cosmetica, un week-end in doi petrecut in afara orasului, bijuterii, parfumul ei preferat, o carte de colectie.

NU - Carti cu lectii pentru gatit, un mesaj romantic scris pe ambalajul cadoului, bibelouri, obiecte de uz casnic (decat daca e vorba despre un TV plasma - oricui i-ar placea!).

Femeile apreciaza cand un barbat chiar porneste in cautarea unui cadou si nu se enerveaza pe parcurs (asa cred ele...). O idee buna ar fi sa o asculti, sa gasesti indicii despre ce si-ar putea dori si sa o surprinzi la momentul potrivit.

Foto: skins.be

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.