In relatiile de lunga durata, nivelul interesului poate scadea gradual.

Daca partenera ta a luat decizia ca este cazul sa luati o pauza, nu trebuie sa dai vina pe circumstante exterioare sau pe dispozitii de moment. Decizia nu a fost luata brusc, ci ea a fost rezultatul unor procese mai indelungat de eroziune. Tu poate erai in continuare indragostit si nu ai observat ca relatia se raceste pe zi ce trece.

Simti ca ai facut totul cum trebuie si te simti dezamagit. Poate ii atribui sentimentele tale si considerand ca decizia ei a fost una de moment, continui sa o cauti in speranta ca totul poate fi la fel ca la inceput.

Este in continuare interesata?Daca te regasesti in aceasta situatie, cea mai proasta decizie este sa o zapacesti cu telefoane si mesaje. Daca i te-ai oferit pe tava si te-ai deschis, lasand la o parte orice urma de indoiala in privinta sentimentelor tale, cautand-o din nou, nu vei rezolva nimic. Poate ii vei intari convingerea ca a luat decizia corecta sau ii vei hrani orgoliul. Nu te umili in fata ei.

I-ai aratat ca o iubesti, dar nu ai simtit ca sentimentele ei se erodeaza pe zi ce trece. Femeile au modul lor ciudat de a oferi semnale subtile in legatura cu ceea ce nu le convine. Foarte rar vei obtine un raspuns sincer in ceea ce priveste motivele pentru care ea devine din ce in ce mai rece. Poate ea le considera minore si spera ca va trece peste, poate nu vrea sa te raneasca, poate ii este frica sa iti spuna sau cel mai adeseori, se asteapta ca tu sa interpretezi semnalele ei discrete. In acest ultim caz, se simte dezamagita si simte ca nu o intelegi.

Daca a luat decizia de a va desparti, lasa-i timp sa se gandeasca. Incearca sa iti vezi de viata ta si sa te bucuri din nou de viata de single. Daca te vrea cu adevarat, se va intoarce. Daca mai are sentimente, se va simti lezata de usurinta cu care ai trecut peste momentul dificil si este foarte posibil sa te caute, pentru ca va dori sa se simta din nou in control. In momentul in care ti-a spus "la revedere" a simtit ca ea este cea care detine puterea, dar demonstrandu-i ca poti sa traiesti si fara ea va dori din nou ca ea sa preia fraiele.

Mai exista si posibilitatea ca decizia ei sa fie un ultimatum. Daca isi motiveaza decizia pe baza indiferentei tale sau a lipsei sentimentelor tale, atunci e foarte posibil ca ea sa isi doreasca de fapt ca tu sa deschizi ochii, sa realizezi ca ai gresit si sa o cauti. Daca intr-adevar, in ultima perioada nu i-ai oferit afectiunea de care are nevoie si daca doresti sa continui relatia, va trebui sa treci acest test si sa ii infirmi banuielile.

Acestea situatii sunt destul de des intalnite, dar nu sunt universal valabile.

Un articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.