Ti s-a intamplat vreodata sa ai impresia ca o intalnire a mers struna, iar a doua zi sa iti iei papucii? Probabil pentru ca ai facut una din urmatoarele greseli fatale…

1. Sa vorbesti despre fosta

Este un semn clar ca nu ai trecut inca peste relatia precedenta. Chiar daca tu nu realizezi ca inca iti mai sta gandul la fosta, actuala si proaspata ta partenera isi va da seama cat ai zice "peste".
Daca totusi realizezi si tu ca inca te mai gandesti la fosta, dar vrei sa o ai pe actuala pe post "de plasture" (rusinica!!!), macar nu te da de gol. Evita subiectul, nu incerca sa faci pe victima pentru ca nu o vei cuceri - se intampla numai in filme!

2. Nicolita, portita, etc.

Nu devia discutia catre subiecte pe care le cunosti numai tu. Fotbalul este un exemplu bun. Chiar daca tu esti stapan pe subiect si te vei simti comod pe "teritorii cunoscute", ea nu va aprecia comentariile la meciul de aseara. Vei avea insa un punct in plus daca marturisesti (oarecum rusinat, ca sa ai credibilitate) ca nu te omori dupa fotbal…. Vei avea succesul garantat… prietenii stiu de ce!

5 greseli la prima intalnire3. Nu exagera!

... cu nimic: nu manca prea mult si nu bea mai mult de o bere sau unul, doua pahare de vin. Comportamentul alimentar spune foarte multe despre un om, iar femeile stau cu lupa pe aceste detalii.
Nu exagera nici atunci cand spui micile povestioare menite sa umple timpul mort intr-o conversatie. De genul: "am avut un canar si un motan in acelasi timp, era razboi la mine in casa" vs "am avut hamster, canar, motan si doi caini si traiau toti ca o familie mare si fericita". Tu nu vrei decat sa fii amuzant, dar ea va interpreta povestioara ta drept un semn clar ca esti un mincinos cronic.

4. Sa faci pe desteptul

Chiar daca ai cateva motive sa te lauzi, nu face de la prima intalnire. Daca esti cu adevarat un geniu, va afla si singura. Poti sa subtilizezi cateva informatii de genul - am terminat nu-stiu-care facultate (nu: am fost sef de premotie), imi place alpinismul, etc. Presara cateva informatii care sa ii trezeasca interesul pentru o noua intanire.

Citeste si:
Cum poti avea femeia visurilor langa tine
Cum poti avea femeia...

NB: Orice ai face, nu te lauda cu corpul tau!!! O amica imi povestea razand cu lacrimi ca s-a intalnit cu un tip care a repetat de vreo 20 de ori intr-o ora: "Daca as fi femeie, nu mi-as rezista". Este de la sine inteles ca singura femeie care a rezistat alaturi de el a fost… el.

5. Nu face "figuri"!

Daca nu iti place restaurantul, ori mancarea, taci! Daca chelnerul se misca mai incet decat un melc schiop, nu sari la bataie.
Nu te imbraca la 4 ace pentru o simpla iesire in oras si nu citii din scoarta in scoarta codul bunelor maniere. Este bine sa fii bine-crescut, dar sa nu exagerezi. Uneori, cand te straduiesti foarte tare, nimic nu iti iese asa cum vrei. Relaxeaza-te si totul va fi bine!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.