Jocul de-a indiferenta iti poate aduce la picioare orice femeie. Ce faci cand nu iti doresti orice femeie?

Jocul de-a indiferenta iti poate aduce la picioare orice femeie. Ce faci cand nu iti doresti orice femeie?

Este demonstrat empiric ca avem tendinta de a ni se pune pata pe acele persoane care nu prea dau doi bani pe noi. Iar aceste situatii ating cote alarmante atunci cand persoana tratata cu indiferenta apartine sexului frumos.

Daca ar fi sa treci in revista cuceririle tale vei observa probabil ca fostele care te-au sunat mult timp dupa ce le-ai parasit sunt cele carora le-ai servit o doza bine proprtionata de indiferenta. Adevarul este ca nici nu prea iti placeau, asa ca nu a trebuit sa te prefaci.

Ne iubim sau ne jucam?Rezultatul indiferentei poate fi obsesia sau o stare care face tranzienta pana la dependenta. Domnisoara pe care nu prea o suni se va simti tot mai atrasa de tine din cauza ca ii arati ca nu prea simti nimic pentru ea. Va face pe ala negru in patru sa iti demonstreze ca merita iubita, iar tu nesimtitorul nu ii vei aprecia iubirea. Poate vei rade pe sub nas ca ai "pacalit-o". Desi metoda pare a fi viabila, ea nu este recomandata intr-o relatie "serioasa".

Jocurile adolescentine gen "te sun peste trei zile si ne vedem peste cinci" nu isi au rostul intr-o relatie normala. In primul rand, este dificil sa te prefaci ca nu iti pasa atunci cand deja iti pasa prea mult. In al doilea rand, ai prins-o deja in mreje, iar scopul tau este sa ii oferi siguranta, sa o ajuti sa aiba incredere in tine, sa o faci sa se deschida.

Indiferenta te poate ajuta sa o joci pe degete, dar nu te poate ajuta sa o ai. La un moment dat se va satura de jocurile tale si fie te va lasa cu ochii in soare, fie va decide ca e timpul sa se intoarca roata.

Nu exista scenarii probate care sa te ajute sa iti cuceresti aleasa, asa ca nu le cauta. Fa intotdeauna ce simti necesar. Si daca o voce interioara iti sopteste ca isi va bate joc de tine daca ii arati cat de mult tii la ea, observa-ti atent prietena. Deschide ochii, destupa-ti urechile si iti vei da seama daca te vrea cu adevarat sau doar se joaca.

Daca simti nevoia sa mai copilaresti, fugi la joaca. Daca din contra, te-ai maturizat, ofera-i siguranta de care are nevoie si vei primi inapoi inzecit.

Un articol de Paul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.