Simti ca in relatia ta ceva merge prost, dar nu poti sa-ti dai seama ce se intampla exact? Iata cateva semne care iti arata ca prietena ta este pe cale sa iti dea papucii. Daca regasesti cel putin doua dintre urmatoarele "simptome", ar fi cazul sa te pregatesti de tot ce e mai rau:

1. Iti face reprosuri

Brusc, o enerveaza totul la tine: felul in care mergi, in care mananci, in care vorbesti sau te imbraci. Cand sunteti cu prietenii in oras se simte jenata ori de cate ori incepi sa vorbesti si isi da ochii peste cap cand faci o gluma.

Se ia permanent de tine: "Tu nu-ti mai tunzi claia aia?", "Arati ca un mos in camasa asta cu carouri", "Te-ai cam ingrasat, iti merge bine langa mine". Mai pe scurt, nu inceteaza sa iti faca reprosuri in legatura cu lucruri care pana acum nu o enervau.

2. Se simte superioara

Are impresia ca este mai frumoasa, mai desteapta, mai stilata, mai citita, mai, mai, mai ca tine. Nu te mai intreaba daca ii vine o bine o rochie, ci iti explica ce corp minunat are si cum reuseste sa arate bine in orice. Observi ca, intr-adevar arata mai bine ca niciodata, ca se machiaza mai atent, ca are unghiile facute tot timpul si ca a fost recent la coafor.

Iti da papucii?E clar! Te insala. Cineva a facut-o sa se simta frumoasa si dorita, iar ea a luat atitudine, iar asa ceva se observa usor. In plus, poate parea pervers, dar o femeie care are doi barbati (in conditiile care altele nu si-au gasit nici macar unul) se simte teribil de sexy. De ce sa nu recunoastem ca si noi, barbatii, simtim acelasi sentiment de siguranta si de confirmare a "virilitatii" atunci cand "facem fata" mai multor femei deodata.

3. Te acuza ca o inseli

Psihologii ne explica faptul ca un om care se simte vinovat tinde sa isi proiecteze propria "musca de pe caciula" in partener. Asa se face ca o femeie care isi insala barbatul are tot timpul senzatia ca si acesta are pe altcineva. Sentimentul ii da senzatia ca actiunile sale sunt justificate si ii mai ridica de pe umeri sentimentul de culpabilitate.

Prin urmare, daca te trezesti ca te acuza de tot (si de toate) intr-un context in care ai impresia ca nu ai facut nici cel mai mic pas gresit, trebuie sa verifici mai amanuntit ce se intampla in viata ei sentimentala in care tu te credeai singurul actor.

Citeste si:
10 tipuri de oameni pe care nu ii vrei la petrecerea ta
10 tipuri de oameni pe care...

4. Vorbiti din ce in ce mai rar

Pe vremuri va dadeati mesaje de "buna dimineata", de "somn usor", "pofta buna", "ce mai faci?" etc. Astazi vorbiti numai cand aveti cu adevarat ceva sa va comunicati. Iar cum intr-un cuplu necasatorit (sau care nu sta impreuna) sunt putine detalii tehnice de discutat, telefoanele si mesajele s-au rarit vizibil. Exista doua posibilitati care sa explice aceasta distantare: ori factura la telefon a depasit orice limita a bunului simt, ori s-a saturat de tine!

5. Nu am chef azi

Pe vremuri era o nimfomana autentica, nu reuseai sa pui capul pe perna cand dormeati impreuna decat daca statea ea deasupra. Acum te intrebi daca iti mai aduci aminte cum arata dezbracata, iar memoria ta nu pare sa iti dea un raspuns pozitiv la aceasta intrebare. In mod evident, altcineva ii satisface nevoile fizice, iar tu reprezinti doar plapuma care o incalzeste in noptile friguroase. O alta posibilitate este sa-si fi cumparat un vibrator ultraperformant, dar nu prea cred...

Citeste si:
Cum sa seduci o femeie rapid in functie de zodie
Cum sa seduci o femeie rapid...

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.