Sub un impuls intelectual (nu stiu de unde venit), am inceput sa citesc si eu o carte... Multe filosofie, ganduri profunde, eram aproape resemnat cu ideea ca nu voi ajunge vreodata la al doilea capitol... am gasit insa ceva ce mi-a atras in mod deosebit atentia...

Sub un impuls intelectual (nu stiu de unde venit), am inceput sa citesc si eu o carte... Multe filosofie, ganduri profunde, eram aproape resemnat cu ideea ca nu voi ajunge vreodata la al doilea capitol... am gasit insa ceva ce mi-a atras in mod deosebit atentia...

Personajul principal, un barbat atragator si foarte bogat, inconjurat aproape in totalitate de femei frumoase, intalneste intr-un final aleasa care reuseste sa-i ia mintile... o urata desteapta! Telenovela curata, am gandit din prima... apoi am realizat ca in viata de zi cu zi lucrurile se intampla intocmai!

Ne place sa ne facem de cap cu femei frumoase. Daca punem mana pe cate una cu infatisare de fotomodel spunem ca ne-a pus Dumnezeu mana in cap si profitam la maxim de "binecuvantare". Dar cand vine vorba de insuratoare reusim sa gasim femei care sunt frumoase numai in ochii nostri. Facem acesta observatie (evidenta pentru toti cei din jur inca din primul moment) abia dupa multi ani de casnicie, timp in care pasiunea de la inceput se stinge, iar valul intunecat de pe ochii nostri se ridica treptat.

Nu este vorba de un rid care a aparut in acesti ani, nici de faptul ca femeile se ingrasa, sau se fac mai urate! Punem mana pe pozele de la nunta si realizam ca a fost urata din primul moment, doar ca nu am observat!

Iar daca vedem din primul moment, nu ne pasa! De ce ne casatorim numai cu femeile urate cand exista atat de multa frumusete in lume? Cred ca singura explicatie logica (dar nu universal valabila) este ca frumoasele sunt proaste, in timp ce uratele au un gram de creier. Nu poti trai numai cu sex. In egala masura nu te insori pentru a vorbi inteligent cu nevasta. Ramane o enigma pentru mine: de ce ne luam neveste urate?

Eu cu cine ma insor?Poate ca nu veti fi de acord cu mine: veti spune ca nu toti avem asemenea nenoroc. Eu vorbesc de majoritate si nu despre exceptiile care confirma regula.

Fac un apel pe acesta cale tuturor prietenilor mei: daca vedeti vreodata la bratul meu o femeie urata ca noaptea dupa care mie mi se scurg ochii, va rog sa ma trageti de maneca! Nu vreau sa am acelasi destin tragic pe care il au cei din jurul meu: barbati cu potential care, manati de dragoste (altfel nu imi explic), si-au legat destinul de urate.

Citeste si:
TOP 10: Cele mai ciudate semne de punctuatie
TOP 10: Cele mai ciudate...

Aranjata, orice femeie, arata cat de cat bine. Ele au la dispozitie un intreg arsenal de cosmetice, parfumuri si haine( in care par a arata bine), pentru a se "face frumoase". Dar o femeie e cu adevarat frumoasa numai atunci cand arata bine si dimineata: nemachiata, ciufulita si dezbracata (sau aproape). Daca dimineata cand te trezesti alaturi de ea nu iti vine sa o iei la fuga, atunci esti pe drumul cel bun.

Unele nu sunt pe atat de aranjate si de frumoase pe cat de increzatoare in calitatile lor fizice. Nu te lasa influentat de imaginea pe care ea incearca sa ti-o induca! "X ma considera atragatoare", "Y vrea sa se culce cu mine", "Prietenii tai imi fac ochi dulci" sunt semne ca ea incearca sa isi construiasca un portret de frumoasa in ochii tai.

Va rog, faceti orice, dar nu va mai insurati cu urate! Deschideti-va bine ochii: sunt pretutindeni in jurul nostru!

Citeste si:
Becali vs Becali
Becali vs Becali

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.