O intalnire oarba nu este tocmai cea mai romantica si mai simpla metoda de a cunoaste viitoarea partenera. Poate ea nu este ceea te asteptai si nu stii cum ai putea-o refuza. Poate vei fi tu respins. Cu toate acestea, consider ca nu trebuie sa refuzi nicio posibilitate de a cunoaste persoane noi.

O intalnire oarba nu este tocmai cea mai romantica si mai simpla metoda de a cunoaste viitoarea partenera. Poate ea nu este ceea te asteptai si nu stii cum ai putea-o refuza. Poate vei fi tu respins. Cu toate acestea, consider ca nu trebuie sa refuzi nicio posibilitate de a cunoaste persoane noi.

Te-ai decis sa o incerci si pe asta. Niste prieteni mai binevoitori, de obicei un cuplu, iti propun sa o intalnesti pe fata visurilor tale. Ti-o descriu succint si ea pare a intruni conditiile de a accede la titlul de prietena ta.

Inainte de a o cunoaste, evita sa ceri foarte multe amanunte despre ea. Este evident ca va fi pusa intr-o lumina favorabila sau ca prietenii tai vor emite simple pareri. Este mai bine ca tu sa iti faci propria opinie in ceea ce o priveste.

Poate pare ireal de potrivita din spusele Cupidonilor. De aceea, vei fi tentat sa afli ce ii place "viitoarei" pentru a te putea conforma asteptarilor ei presupuse. Problema e ca la o intalnire oarba nu trebuie sa proiectezi o imagine despre tine ce nu este conforma cu realitatea. Poate ca in relatiile de afaceri sau in relatiile cu cunostinte accidentale sau temporale, vei fi nevoit sa pari altceva decat ceea ce esti, dar gandeste-te ca posibila partenera va avea timp sa te cunosca si contrastul dintre ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari o poate alunga.

Te descurci la un blind date?Nu iti face asteptari, nu construi scenarii posibile. Dezamagirea va fi mai mare astfel. Nu te gandi nici ca este cea mai frumoasa, nici cea mai urata. Pur si simplu, ai rabdare sa o cunosti.

Pentru intalnire, alege un loc public, de preferinta o terasa sau o cafenea, unde sa puteti discuta. Ii puteti lua cu voi si pe prietenii binevoitori care incearca sa va cupleze, dar risti ca intreaga seara sa fie acaparata de acestia si sa nu ajungi sa discuti "direct" cu partenera.

In discutiile preliminare cu ea, evita sa atingi subiecte delicate legate de viata intima. Cateva date despre voi, despre interese sunt suficiente pentru o prima intalnire. Destainuirile, monopolizarea conversatiei sunt cateva greseli de evitat.

Ai grija ce subiect de discutie alegi. De exemplu, daca vorbesti despre vreunul dintre hotii sau criminalii de la stirile de la ora 17, ai sanse mari sa se produca un transfer de imagine intre tine si respectivii delicventi.

Citeste si:
Cum sa arati bine la o nunta
Cum sa arati bine la o nunta

Cel mai important este sa o asculti, pentru a nu a avea de a face numai cu monologuri sau conversatii intrerupte de pauze de tacere. Tine minte ca sunteti doi complet necunoscuti, iar scopul intalnirii este acela de a afla cat mai multe unul despre celalalt.

Poate v-ati simtit bine si ai vrea sa repeti experienta. In cazul in care ati vorbit si despre modul in care va place sa va petreceti timpul liber, propune-i ca urmator locul de intalnire locul despre care ai aflat ca ii place.

Sau... poate a fost groaznic. In cazul in care, a iesit castigatoare varianta a doua, nu ii crea sperante spunandu-i ca o vei suna. In cazul unei intalniri nereusite, si ea isi va da seama ca nu e cazul sa incepeti o relatie. Ii poti spune "mai vorbim", dar evita sa ii ceri numarul de telefon.

Un articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.