Un prieten foarte gelos din fire imi spunea ca si-ar dori cateodata sa fie o musca sa poata auzi despre ce vorbesc fetele atunci cand merg la baie impreuna, sau atunci cand se intalnesc la o cafea si isi petrec 5 ore facand nimic.

M-am transformat in musca, am strans fetele la o cafea si am notat cele mai frecvente subiecte pe care le abordam "la o barfa mica":

1. Barbati - de toate felurile: fosti, actuali si potentiali viitori. In general vorbele rele sunt adresate primei categorii si eventual celei de a doua (care reprezinta un subiect amplu si foarte frecvent intalnit), iar cuvintele de lauda sunt rezervate pentru barbatii ce inca nu ne-au iesit in cale (si probabil nu vor aparea vreodata, in a caror existenta insa noi nu incetam sa speram).

2. Sex - Chiar daca nu o recunoastem fata de voi, problemele sau dimpotriva "succesele" din patul "conjugal" sunt comentate si ras-comentate impreuna cu fetele.

Nu vorbim neaparat despre dimensiuni... iar daca subiectul se aduce in discutie in general spunem ca este mare (oricum, nu am auzit inca de un penis atat de mic incat sa ne plangem prietenelor de el).

Chiar daca dimensiunile penisului nu sunt intens discutate, sexul este totusi un subiect intens dezbatut: pozitii, absenta sau prezenta preludiului, metode de contraceptie, durata actului sexual, etc.

Despre ce barfesc femeile?3. Menstruatie - chiar vreti sa stiti?

4. Alte femei - o buna prietena spune ca nu exista nimic mai placut decat sa barfesti pe altele: cum se imbraca, cat de grasa sau slaba e, urata/frumoasa, parasuta sau virgina frustrata si rareori o putem cataloga pe cate una drept fata de treaba. Extrem de rar...

5. Moda - in functie de preferinte putem aborda si acest subiect, insa de cele mai multe ori el se limiteaza la ce fel de reduceri sunt prin magazine sau ce bluza noua si-a cumparat cineva.

6. Prietenii tai - pentru a te linisti putin afla ca vorbim despre amicii tai numai in eventualitate in care am putea sa le facem cunostiinta cu ei unor prietene singure.

7. Moni si Iri - chiar daca sunt la coada listei, cu siguranta nu cel din urma subiect de barfa...

In incheiere as vrea sa fac o simpla observatie: in ciuda titlului pe care l-am ales, nu sunt de acord cu termenul de barfa! Femeile nu barfesc ci pur si simplu discuta despre ceilalti!

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.