Nu stiu cum se face dar noi, femeile, iubim mai intens si mai repede decat barbatii. Sau cel putin asa ni se pare noua.

Astfel stand lucrurile, ne punem problema evolutiei sentimentelor intr-o relatie, gradam intensitatea lor. Spre exemplu, o stadializare cat se poate de simplista incepe cu atractia intre doua persoane, continua cu sentimentele si sfarseste cu iubirea.

Nu prea ne intereseaza cum (o lasam pe seama "soartei" - tocmai de aceea m-am gandit ca e nevoie de un articol), dar adoram cand un barbat gaseste momentele perfecte sa rosteasca vorbele potrivite. Spre exemplu, este indicat sa ii spui unei femei ca te simti foarte atras de ea inca din prima noapte. Dupa doi ani de relatie, deja este posibil sa te alegi cu o palma daca tu nu ti-ai facut curaj inca sa marturisesti ceva mai mult de atat.

Cand, cum, unde?

Am stabilit deja ca esti liber sa ii spui in prima seara ca te simti atras de ea.

Nota: Nu vreau sa fiu inteleasa gresit. Aceste sentimente trebuie marturisite atunci cand le simti si niciodata altcandva. Totusi, am observat ca, din motive incomplet cunoscute mie (poate teama de respingere, poate ca pur si simplu nu simtiti nevoia sa va exteriorizati la fel ca noi) barbatii nu spun ceea ce simt, alegand tacerea in schimb. Astept sa imi spuneti de ce :D

Intrebare de barajRevenind la stadializare, declararea unor sentimente poate incepe dupa prima luna. Mai devreme de atat poate parea pripit. In plus, o femeie fiarta la foc mic este o femeie indragostita.

Prin urmare, dupa o luna, poti incepe sa ii faci marturisiri de genul:

"Imi placi tot mai mult pe zi ce trece!"

"Cred ca incep sa ma indragostesc de tine!"

"Ne potrivim atat de bine, de parca am fi doua picaturi de apa."

"Nu m-am mai simtit cu nimeni asa cum ma simt alaturi de tine!"

"Esti tot mai des in mintea mea!"

Propozitiile de mai sus pot suferi diverse modificari. Am dat cateva exemple, poate nu cele mai stralucite...

Faza a treia: Te iu... iu... iubesc

Cand? Nu inainte de trecerea a doua-trei luni de cand ati inceput sa iesiti impreuna.

In realitate noi visam inca din primul moment la romantica declaratie pe care voi o veti face. Insa daca o veti rosti prea devreme nu va vom da crezare.

In plus, aceste cateva luni de inceput sunt cele mai frumoase din toata relatia. De ce sa ne grabim? De ce sa nu ne delectam cu fiecare secunda, sa ne bucuram de fiecare minut?

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.