In mai putin de o saptamana vine Ziua Indragostitilor. Stiati, nu-i asa?

In mai putin de o saptamana vine Ziua Indragostitilor. Stiati, nu-i asa? Ei bine, stim cu totii ca Sfantul Valentin sau Dragobetele, in functie de cel pe care decideti sa il sarbatoriti, este o alta zi a anului in care femeia trebuie sa fie iubita si rasfatata si in care sa simta ca este centrul universului nostru, al barbatilor. Si cum stim ca acesta nu este genul de sarbatoare pe care sa o lasam sa treaca pe langa noi fara sa iasa cu suparare, nu avem de ales decat sa ne conformam. Dar stai linistit, prietene, ca nu te tinem de vorba degeaba aici, ci am venit o sugestie pentru cadoul de Sfantul Valentin.

Am stabilit deja ca Ziua Indragostitilor trebuie sa fie speciala. Ei bine, daca vrei sa cresti cu cel putin 10 puncte in fata iubitei, trebuie sa adaugi surprizei tale ingredientul secret: vinul Prahova Valley. Fa-o sa se simta ca o zeita, oferindu-i o seara speciala in care sa isi rasfete simturile cu gustul fin si aromele fine ale vinurilor Prahova Valley. Mai mult, pana la sfarsitul serii, surpriza ta pentru ea se poate transforma intr-o surpriza pentru amandoi, pentru ca Prahova Valley va aduce o mutime de premii: o masina Dacia Duster, unul dintre cele 15 weekend-uri all inclusive pentru doua persoane la pensiunea Rhein*** Azuga sau una dintre cele peste 900 de sticle de vin spumant. Asa surprize sa ii tot faci iubitei, nu-i asa?

Ok, sper ca v-a fost de folos ideea mea. Eu sigur am sa ma aprovizionez cu niste vin Prahova Valley si am sa sarbatoresc si Sfantul Valentin, si Dragobetele. Asta asa, sa am motive de castig!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.