Yuppy 30 Iunie 2015 15:06
Avril Lavigne a vorbit pentru prima data despre lupta cu boala Lyme.

Avril Lavigne a vorbit pentru prima data de boala despre care sufera intr-un interviu emotionant acordat in cadrul emisiunii Good Morning America. Cantareata in varsta de 30 de ani sufera de boala Lyme, transmisa omului prin muscatura de capusa.

Avril Lavigne a povestit in cadrul interviului despre cat de greu au reusit medicii sa ii puna diagnosticul corect si cum specialisti de top ii recomandau sa ia o pauza, considerand ca sufera de depresie.

Lyme mai este numita si boala cu 1000 de fete, deoarece simptomele ei mimeaza simptomele altor boli, precum screloza multipla, Parkinson, depresie, anxietate si asa mai departe.

Cantareata se afla la jumatatea tratamentului si spune ca deja se simte mai bine.

Pentru a evita riscul contactarii bolii Lyme, medicii recomanda purtarea de haine deschise la culoare atunci cand iesiti in natura, pentru a putea observa capusile care s-ar putea prinde de ele. De asemenea, este indicata folosirea unui insecticid cu DEET si spalarea corpului si a hainelor imediat dupa o zi petrecuta in natura.

Intreg interviul il puteti urmari mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.