Yuppy 29 Aprilie 2015 18:29
Kristen Stewart a acordat un interviu revistei Harper's Bazaar UK, in care vorbeste despre faima, sexism si creativitate.

Kristen Stewart va aparea pe coperta numarului din iunie a revistei Harper's Bazaar UK. In interviu, actrita in varsta de 25 de ani a marturisit ca nu ii place deloc faima.

"Faima este cel mai groaznic lucru din lume. Mai ales pentru ca este fara rost. Nu inteleg de ce oamenii spun ca isi doresc sa fie faimosi. De ce? Nu faci nimic." a marturisit actrita.

Vorbind despre scenele de sex pe care a fost nevoita sa le filmeze pana acum, Kristen Stewart a marturisit ca nu ii plac cele exagerate, false.

"Le urasc doar atunci cand sunt prea false. Acela este momentul in care devine cu totul grotesc. Pentru Twilight, de exemplu, am fost nevoiti sa filmam o scena de sex care se vroia epica. Trebuia sa transceanda timpul, sa fie inumana, mai buna decat orice partida de sex pe care ti-ai fi imaginat-o vreodata. Iar noi ne intrebam cum vom fi in stare sa facem asta. A fost o agonie totala."

Intregul interviu poate fi citit pe pagina publicatiei Harper's Bazaar UK.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.