Yuppy 25 Martie 2015 18:35
Angelina Jolie a suportat o interventie chirurgicala de extirpare a ovarelor. Intr-un articol publicat de The New York Time, actrita si-a explicat motivatia.

Actrita americana Angelina Jolie a suportat recent o interventie chirurgicala de extirpare a ovarelor, dupa ce medicii au detectat in organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer, informeaza people.com, potrivit Mediafax.

Dupa ce a suportat si o dubla mastectomie preventiva in urma cu doi ani, pentru a-si reduce riscul de a se imbolnavi de cancer, actrita Angelina Jolie - care si-a pierdut mama, bunica materna si o matusa din cauza acestei boli - a primit un apel telefonic din partea medicului ei, in urma cu doua saptamani, care i-a comunicat rezultatele unui test sangvin.

Potrivit declaratiilor vedetei hollywoodiene, publicate intr-un editorial aparut marti in The New York Times, medicul i-a spus actritei ca testul in cauza a dezvaluit prezenta in organismul ei a unor markeri biologici care ar putea fi interpretati ca semnale ale unui cancer aflat intr-un stadiu incipient.

"Am trecut prin ceea ce imi imaginez ca au trecut si au simtit mii de alte femei", spune in acel articol Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani. "Mi-am spus mie insami sa raman calma, sa fiu puternica, si ca nu am niciun motiv sa cred ca nu voi trai suficient de mult pentru a-mi vedea copiii crescand si pentru a-mi cunoaste nepotii".

La putin timp dupa aflarea acelei vesti, Angelina Jolie l-a contactat telefonic pe sotul ei, actorul american Brad Pitt.

"Partea frumoasa a unor astfel de momente de viata consta in faptul ca, atunci, exista atat de multa claritate. Constientizezi imediat pentru ceea ce traiesti si care sunt lucrurile care conteaza. E un factor catalizator si te ajuta sa iti mentii calmul", scrie vedeta americana, care are sase copii.

In aceeasi zi, Angelina Jolie a mers sa discute cu medicul care a tratat-o si pe mama ei, Marcheline, care a murit in 2007 din cauza unui cancer ovarian.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

"Ea (doctorita, n.r.) a fost devastata cand m-a vazut. Mi-a spus: «Arati exact ca ea»", scrie actrita americana in acelasi articol. "Asta m-a terminat", a adaugat ea.

Continuarea articolului o poti citi pe Kudika.ro

Articolul integral al Angelinei Joile il poti citi aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.