Interpretarea vietii lui Stephen Hawking, fizicianul care a reusit sa supravietuiasca unei boli necrutatoare, desi medicii nu i-au dat nicio sansa, i-a adus actorului Eddie Redmayne premiul pentru cea mai buna interpretarea.

La numai 33 de ani, actorul Eddie Redmayne a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna interpretare. Tanatul actor l-a portretizat pe fizicianul Stephen Hawking, intr-un film care i-a urmarit viata pas cu pas, din momentul diagnosticului pana cand, depasindu-si boala, Hawking se impune dreptul unul din cei mai buni fizicieni din istorie.

Hawking a fost extrem de multumit de felul in care Redmayne l-a interpretat. „Cateodata am crezut ca sunt chiar eu in film”, a spus fizicianul, potrivit digi24.ro.

Filmul „The Theory of Everything” spune povestea fizicianului Stephen Hawking si a relatiei cu sotia sa, Jane, urmarind totodata consecintele bolii becrutatoare de care sufera, sindromul moto-neuronal, sau ASL. H

awking i-a scris un mesaj actorului, felicitandu-l pentru performanta. "Bravo, Eddie, sunt mandru de tine!", a scris fizicianul pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.