Viata vedetelor fascineaza intotdeauna omul de rand, mai cu seama atunci cand scandalurile sexuale si picanteriile se tin lant. Este si cazul Pamelei Anderson.

Viata vedetelor fascineaza intotdeauna omul de rand, mai cu seama atunci cand scandalurile sexuale si picanteriile se tin lant. Este si cazul Pamelei Anderson.

Despre Pam

Celebrul sex simbol al anilor ’90 s-a nascut in Ladysmith, Canada, la data de 1 iulie 1967, mama ei fiind chelnarita, iar tatal reparator de mobila. La putin timp dupa nasterea Pamelei, familia ei s-a mutat in orasul Comox.

Copilaria actritei nu a fost marcata de evenimente iesite din comun. A terminat liceul in 1985, apoi s-a mutat in Vancouver, unde a inceput sa lucreze ca antrenoare de fittness. 4 ani mai tarziu, in timp ce se afla in public la o competitie sportiva, Pamela a fost prinsa intr-un cadru de cei care filmau si a aparut pe monitorul stadionului. Multimea a inceput sa ovationeze, iar firma Labatt i-a oferit imediat un contract de modeling.

Cariera

Cariera sa a continuat, iar la sfarsitul anului 1989 a primit o oferta din partea Playboy, pentru a realiza un pictorial. Astfel, Pamela a aparut pe coperta editiei din Octombrie 1989.

Dupa realizarea acelui pictorial, blonda a decis ca e momentul sa se mute in Los Angeles, pentru a putea sa-si continue cariera de model. Cei de la Playboy au selectat-o pentru a fi playmate-ul lunii Februarie 1990, an in care a mai aparut de doua ori in aceasta revista.

Deja cariera de modeling nu a mai fost suficienta pentru tanara Pam. Pentru ca isi dorea sa ajunga celebra, s-a gandit ca actoria o poate ajuta in acest sens. A reusit sa intre in bransa, prima ofera pentru ea fiind un rol secundar in sitcom-ul “Home Improvement”, difuzat in anul 1991. Odata cu aceasta aparitie, Pamela Anderson s-a remarcat si a considerat ca ar fi un moment potrivit pentru a-si pune la punct imaginea: si-a vopsit parul blond si si-a marit sanii cu cateva numere.

Citeste si:
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, invidiate de ceilalți...
Andreea Bălan și Andreea...

Un nou rol, mult mai important, avea sa ii fie oferit: C.J. Parker, frumoasa blonda din “Baywatch”. Acest rol, pe care l-a interpretat in perioada 1992 – 1997, i-a adus faima internationala. A mai aparut in serialul “The Nanny”, ca rivala a lui Fran, i s-a oferit rolul principal in filmul “Barb Wire”, care insa nu s-a bucurat de succesul estimat.

In aprilie 1997 Pamela a fost gazda show-ului “Saturday Night Live”. La inceputul emisiunii ea a spus ca “daca ai emotii pe scena, ar trebui sa fii dezbracat” si dupa aceasta declaratie a inceput sa faca striptease. Momentul respectiv a fost o lunga perioada de timp subiectul favorit al comediantilor care il ironizau.
In septembrie 1998 vedeta a incercat sa revina pe ecrane, prin realizarea serialului V.I.P. Nici acest proiect nu s-a bucurat de audienta anticipata, desi a rezistat 4 sezoane inainte de a fi anulat. Motivul pe care Pamela il invocase pentru renuntarea la serial a fost lipsa timpului. Actrita isi dorea sa se dedice mai mult rolului de mama pentru cei doi fii ai sai, iar lumea incepuse deja sa vorbeasca despre posibila retragere a vedetei din lumina reflectoarelor.

Citeste si:
Pamela Anderson divorțează de cel de-al cincilea soț, după 13 luni...
Pamela Anderson divorțează de...

Pamela a mai aparut in cateva filme si seriale, nu tocmai importante. In martie 2006 a primit o stea cu numele sau pe Canada’s Walk of Fame, pentru cariera de model si actrita. Este cel de-al doilea model care primeste aceasta distinctie.

Viata personala

Viata personala a Pamelei Anderson a fost intens mediatizata de-a lungul timpului, tinand prima pagina a revistelor de scandal din toata lumea. Blonda s-a casatorit in anul 1995 cu cantaretul Tommy Lee la doar 96 de ore de cand s-au cunoscut. Au doi copii impreuna, dar nu s-au bucurat de ceea ce putem numi o casnicie normala. Lumea deja a pierdut numarul divorturilor si impacarilor dintre cei doi. In anul 1992 Pam si Tommy au divortat pentru prima data, dupa ce cantaretul a fost acuzat de abuz impotriva sotiei sale. Acesta a primit o condamnare de 6 luni de inchisoare. Pamela a declarat ca dupa divort cei doi au continuat sa faca sex ocazional.

Citeste si:
Iulia Albu și-a scos colții! Ce a putut spune despre Andreea...
Iulia Albu și-a scos colții!...

Pentru public, culmea acestei relatii a fost reprezentata de cele doua casete porno ale celor doi, care au ajuns pe mana presei. In urma procesului, Pamela si Tommy au primit despagubiri in valoare de 1.5 milioane de dolari, suma modica in comparatie cu profitul adus firmei care distribuise materialele.

Dupa divortul de Tommy, Pamela a mai fost logodita cu modelul Marcus Schenkenberg si apoi cu cantaretul Kid Rock. Acesta din urma chiar a devenit sotului ei, insa nu pentru mult timp. Dupa filmarile unei noi productii cinematografice in care acceptase sa joace, Pamela a divortat de acesta.

2 saptamani mai tarziu a anuntat ca s-a logodit cu Rick Salomon, faimos pentru realtiile pe care le-a avut cu diverse celebritati, precum Shannen Doherty si Paris Hilton. Nunta celor doi a avut loc la hotelul Mirage, pe data de 6 octombrie 2006. Pe 22 februarie 2008, Pamela a inaintat actele de divort. Motivul? Frauda!

Citeste si:
Theo Rose, despre viața de dinainte de celebritate: „În primii doi...
Theo Rose, despre viața de...

Desi formalitatile pentru separarea lor nu s-au incheiat in mod oficial, acest lucru nu o impiedica pe Pamela sa se afiseze in ipostaze intime cu alti barbati. Din fotografiile surprise recent de presa, deducem ca magicianul olandez Hans Klok ar putea fi urmatoarea “victima” a blondei apetisante.

Articol de Andrei Dutulescu


Sursa imagini: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.