O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost preluat de peste un milion de utilizatori ai retelei, anunta Mediafax.

Fotografia ii include pe Ellen DeGeneres, Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Kevin Spacey, Channing Tatum si Jared Leto.

In timpul celei de-a 86-a editii a galei premiilor Oscar, care a avut loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, gazda evenimentului, Ellen DeGeneres, le-a cerut mai multor vedete sa i se alature pentru un "selfie", adaugand ca isi doreste ca aceasta fotografie sa devina cel mai preluat (retweet-uit) mesaj pe platforma Twitter.

La putin timp dupa ce a publicat fotografia, Twitter s-a confruntat cu dificultati de functionare, potrivit variety.com. Fotografia a fost preluata de peste 750.000 de ori in primele 45 de minute. In prima ora de la publicare, fotografia a depasit mesajul care detinea recordul anterior, un text publicat de presedintele american Barack Obama dupa ce a castigat alegerile din 2012 si care a fost preluat de peste 780.000 de ori.

Citeste continuarea pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.