Yuppy 4 Iulie 2016 19:17
Zucchero vine in Romania sa cante la Cluj si Bucuresti

Inca din anul 1970, Zucchero a intrat in atentia publicului larg prin hituri pe care este imposibil sa nu le fi ascultat vreodata: “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il volo”, “Diamante” etc.

In urma cu doua luni, artistul italian a lansat noul lui album “Black Cat”, pe care urmeaza sa-l promoveze in aceasta toamna in cadrul unui turneu, prin 30 de orase mari din Europa, plus alte 10 concerte doar la Verona. In ultima parte a turneului european, Zucchero ajunge si in Romania, la Sala Polivalenta din Cluj pe 12 noiembrie si la Sala Palatului din Bucuresti pe 14 noiembrie 2016.

Artistul care a revolutionat muzica italiana introducand blues-ul in tara-mama, apoi facand din rock-ul italian un punct de reper important in Europa, ne va trece prin toate nostalgiile anilor de demult, timp de aproape doua ore, printr-un concert memorabil.

Proaspat lansat, albumul “Black Cat” ocupa deja primele pozitii in topurile muzicale din Italia, Austria si Elvetia, mai ales ca pe el exista si colaborari cu artisti din noul val, precum Avicii pentru piesa “Ten more days”, dar si cu Bono pentru “Streets of Surrender”.

Cu un palmares cum nu se pot lauda multi artisti, Zucchero, pe numele lui real Adelmo Fornaciari, a reusit de-a lungul carierei de peste 4 decenii sa cucereasca lumea intreaga si sa vanda peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti cantareti italieni. Mai mult, colaborarile lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicala, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker si Ray Charles.

Biletele vor avea preturile intre 78 si 348 lei si vor putea fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro.

Citeste si:
Românii din Italia vor să fie recunoscuți oficial drept minoritate...
Românii din Italia vor să fie...

Spectacolul va incepe la ora 20:00, accesul publicului fiind permis incepand cu ora 19:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.