Yuppy 28 Iunie 2016 19:17
Odata cu lansarea S.R.L lu' Jon, Golden Boy Society prezinta noua piesa semnata Jon Baiat Bun -
Mutre Vechi.

Jon Baiat Bun:" "Mutre vechi" este adevarul gol-golut, in versuri, despre ce se intampla la nivel micro si macro - indiferent ca vorbesti despre relatia cu familia si prietenii sau relatiile politice, structura e cam aceeasi - toti ne prefacem "nevinovati si curati", pe cand in realitate nici nu mai stim cate incurcaturi am facut printre minciuni. Este firea umana si aici cantam pe fata, NECENZURAT!"

Jon Baiat Bun a vorbit despre relatia cu Cabron in urma cu o saptamana, cand a marturisit: "Cabron a fost cel care m-a tinut aproape de muzica in toti anii in care mi-a fost mai greu, care m-a luat in concerte alaturi de el si mi-a aratat ca succesul in hip hop e realizabil chiar si in Romania."

"Ideea piesei mi-a venit atunci cand am observat ca in jurul omului, in viata, se invart tot cam aceleasi mutre. Odata cu trecerea timpului acele mutre se transforma in Mutre Vechi. :)) "Mutre vechi" este o piesa despre viata din blocuri, vecinii tai pe care ii vezi zi de zi. Despre Jon pot sa spun ca este un artist pe care il apreciez si il urmaresc indeaproape inca de cand eram pustani toti (el mai pustan decat noi :)) ), imi place ca face mereu ce vrea, imi place ce face, si foarte important...imi place ca e baiat," a marturisit Cabron.

Ce este PANARAMICINA?

Jon Baiat Bun: "Atat in "S.R.L. lu' Jon" cat si in "Mutre Vechi", apare un element comun: o sticluta de PANARAMICINA. Ce este aceasta? Este modul meu de a reprezenta doza zilnica de rautate pe care cu totii o avem. Doar ca unii au si cat sa imbutelieze.. "

"Mutre Vechi" face parte din albumul "Blestemul Vicului", al 4-lea single cu video extras de pe primul volum semnat Jon Baiat Bu Este un volum de 12 piese (5 deja lansate: Suleyman, Suleyman Remix, Baiat rau, Baiat bun, S.R.L. lu' Jon). Satira, mesajele, personajele si regia videoclipului sunt continuarea "S.R.L. lu' Jon", povestea care reia si lamureste intregul film al pieselor lansate cu clip si al personajului Jon Baiat Bun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.