DOC & Motzu & Smiley lanseaza single-ul si videoclipul Pierdut buletin.


HaHaHa Production, Facem Records si Cat Music lanseaza un album rap special, prin mesajul puternic si autentic: „DOC & Motzu in HD”. „Pierdut buletin” este primul single extras de pe acest album, o piesa foarte reprezentativa ca mesaj.

„Cu totii vrem sa fim ALTFEL. Vrem sa lasam o urma, sa nu fim doar «o bucata de lut» dintr-o mie de «bucati de lut». Dar, odata porniti pe acest drum, cred ca uitam sa fim NOI INSINE. Despre asta vorbeste piesa «Pierdut buletin», o piesa care poate reprezenta un punct de reper in calatoria fiecaruia dintre noi catre sine", a declarat Smiley.

Single-ul, lansat de DOC in colaborare cu Motzu si Smiley, este produs in studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusa de catre Motzu si Serban Cazan, iar versurile sunt scrise de catre Smiley (Andrei Maria) si DOC. Acesta este insotit de un material video cu o poveste impresionanta, in regia lui Ionut Trandafir, dupa un scenariu care poarta semnatura lui Hypno.

„«Pierdut buletin» vorbeste despre cautarea EU-ului inlauntrul fiecaruia, si nu in validarile materiale sau sociale. Visul, trezirea, cautarea EU-ului, dragostea, revolta, stilul, imaginatia - toate ale mele, pe muzica lui Motzu, intr-un album crescut peste 3 ani, in 18 piese si 64 de minute", a spus DOC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.