Yuppy 4 August 2015 16:36
Distractia s-a mutat sezonul acesta la Divertiland si va atinge, din nou, cote maxime sambata, 8 august, cu un concert Elena Gheorghe.

Distractia s-a mutat sezonul acesta la Divertiland si va atinge, din nou, cote maxime sambata, 8 august, de la ora 17:00, cand una dintre cele mai indragite cantarete ale momentului, Elena Gheorghe, va sustine un show exploziv. Concertul se va desfasura deasupra singurei piscine cu valuri din Romania, iar vizitatorii parcului vor petrece o sambata senzationala, alaturi de artista preferata, intr-o atmosfera incendiara.

Warm up-ul va fi asigurat incepand cu ora 14:00 de catre DJ-ul ProFM Virgil Batista, iar vizitatorii se vor putea delecta in acest interval orar si cu cocktailuri la preturi speciale si multe alte suprize. In plus, Divertiland va prelungi programul de functionare al toboganelor pana la ora 20:00, pentru a marca o zi de distractie completa.

Biletele pentru o zi intreaga de distractie pot fi achizitionate atat online, de pe site-ul parcului de distractii www.divertiland.ro, cat si de la casierie. Transportul public spre Divertiland va fi asigurat prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor, in mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Pacii (zona Turbohale), Divertiland si retur.

Mai multe detalii pe Facebook: www.facebook.com/DivertilandPark sau pe www.divertiland.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.