MAIDANEZ este o colaborare a lui Puya cu bunul sau prieten ALEX VELEA (Hahaha Production), prezentandu-i in acelasi timp si pe cei mai noi membrii ai casei de productie SCANDALOS MUSIC: Doddy, Posset si foarte talentatul producator Mahia

MAIDANEZ este o colaborare a lui Puya cu bunul sau prieten ALEX VELEA (Hahaha Production), prezentandu-i in acelasi timp si pe cei mai noi membrii ai casei de productie SCANDALOS MUSIC: Doddy, Posset si foarte talentatul producator Mahia.

Alaturi de acestia Puya a inregistrat mai multe piese ce urmeaza a fi lansate in urmatoarele saptamani pe MAIDANEZ EP.

Videoclipul MAIDANEZ a fost filmat pe scena Teatrului National, fiind regizat si produs de Richard si Claudiu Stan de la Vision Production.

Despre mesajul piesei, artistul spune ca: ” Videoclipul spune totul de la sine, va recomand sa il urmariti cu atentie! Piesa e un semnal de alarma! Traim intr-o noua forma de sclavie mondiala in care oamenii nu sunt decat niste marionete in mainile bancherilor si oamenilor politici. Multi nu sunt nici macar constienti de zgarda pe care o poarta zilnic in jurul gatului, exact precum cainii de rasa nu isi dau seama ca viata dincolo de cei patru pereti ai apartamentului si ai locului de joaca de cu totul altfel!”

Multumim divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.