Trupa de dans irlandez a facut senzatie sambata la Sala Palatului din Bucuresti, povestea repetandu-se insa si duminica seara, la Sala Sporturilor din Constanta! Audienta a fost mai mult decat incantata sa ii vada in actiune pe magicienii dansului irlandez!

Irlandezii au avut parte atat la Bucuresti cat si la Constanta de sali pline, asa cum sunt de altfel obisnuiti. Este cunoscut faptul ca acest show este supranumit „o minune a lumii moderne”, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa. Acestui fapt se datoreaza si organizarea celui de-al doilea show la Bucuresti, initial fiind anuntat un singur spectacol.

Fiecare spectacol a debutat cu o voce care ii invita pe spectatori sa urmareasca „the world’s greatest show”; si chiar asa a fost! Oamenii aveau sa urmareasca un spectacol grandios, plin de dragoste, suspans si aventura.

Romancele, indragostite de cei doi dansatori ce l-au intruchipat pe Lord Of The Dance

Pe muzica lui Ronan Hardiman, personajele mitice au conturat o celebra poveste din folclorul irlandez, facandu-i pe romani sa se indragosteasca iremediabil de dansatori! Daca majoritatea celor din public s-au indragostit de dans, de eleganta si precizia cu care se miscau dansatorii, ar mai fi o categorie care merita mentionata aici: tinerele domnisoare care s-au indragostit rand pe rand de dansatorul ce interpreta rolul principal – Lord Of The Dance!

Si David McCabe si James Keegan (ambii interpretand pe rand rolul lordului, la fiecare show schimbandu-se interpretul rolului principal) au cucerit atat privirile tinerelor domnisoare aflate in sala, cat si inimile. „Are ceva, un sarm aparte si stie sa-l foloseasca pe scena si in dans. E hot!” spunea o tanara despre James Keegan.

Citeste continuarea pe Divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.